Boot huren den bosch

Datum van publicatie: 16.07.2019

Ik hou van Holland Rondvaart in en om Den Bosch. Minder dan 20 In de avond is het rustiger op het water en kunt u genieten van de ondergaande zon of verfrissing opzoeken tijdens zwoele zomeravonden.

Geef bij de reservering aan dat u hiervan gebruik wil maken. Bekijk meer: entertainment. Dat zijn een hoop zonovergoten barbecuetochtjes geweest. Een dagtocht over de mooie Maas. Janssingel en vervolgen onze route over de verbindingsrivier de Dieze. Jullie dag begint met een unieke speurtocht van Den Bosch Evenementen.

Tijdens de rondvaart van Den Bosch Evenementen wordt u heerlijk verwend met bezienswaardigheden en pannenkoeken.

Ga eerst gezellig samen varen en vervolgens genieten van kleine gerechten in een 3- 4- of 5-gangen diner bij Bodega de Unie, boot huren den bosch. Vergaderen 1 uitje. Minder dan De exacte vaartijden zijn in overleg. U kunt met een kleine groep deelnemen aan de inloopworkshop.

Marketing 6. Combineer uw vaartocht met een workshop echte Brabantse worstenbroodjes maken.
  • Rondvaart door Den Bosch; één van de oudste steden van Nederland.
  • Sloep Divaria ligt in Den Bosch.

Het weer in Noord-Brabant

Er is ruimte voor hapjes en drankjes aan boord. U voelt zich een echte kapitein in één van onze luxe sloepen de Tramkade of de Uilenburg. De gracht heeft smalle doorgangen en nemen u terug naar een verleden waarin handelaren vrijwel uitsluitend vanaf het water opereerden.

Den Bosch Historisch, karakteristiek, bourgondisch, zomaar een paar woorden om ons stadje te omschrijven. U kunt zelf een koelbox of picknickmand met eten en drinken meenemen. Op het Sloepje Aan boord van ons sloepje vaar jij met je groepje door het karakteristieke Den Bosch.

Volg indebuurt denbosch op Instagram. Wij zijn in het bezit van 2 prachtige elektrische sloepen. Wilt u het landschap rondom Den Bosch van dichtbij zien en tegelijk een ontspannen High Tea.

Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Bij Vergaderen op het Water laat Den Bosch Evenementen u varend de mooiste vaarwegen n lopend hartje Den Bosch zien en geniet u van een heerlijke lunch, boot huren den bosch. Bij aanvang krijgt u uitleg van een ervaren schipper.

Bootje varen en lekker Eten in Den Bosch. Met de luxe elektrische sloepen kunt u  2 of 3 uren varen. Weet je wat we nou echt leuk vonden aan het huren van een bootje?

Rondvaart door Den Bosch; n van de oudste steden van Nederland. Toggle navigation. Tijdens de Ik hou van Holland Diner Cruise van Den Bosch Evenementen geniet u van een overheerlijk diner aan boord van een comfortabel schip. Boot huren den bosch over Doen Getipt. Onze sloepjes zijn eenvoudig te besturen.

Een dagje uit in Den Bosch

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. In de ochtend, namiddag of avond. Boot huren Den Bosch: Divaria. Deze boottocht van Den Bosch Evenementen geeft een blik op het schilderachtige landschap.

Let op: de bestuurder van de boot mag geen alcohol drinken.

Gebruikt door Google Analytics om de duur van een websitebezoek te berekenen. Het fijne van de elektrische sloep is dat u geen motorgeluid hoort. Bij Vergaderen op het Water boot huren den bosch Den Bosch Evenementen u varend de mooiste vaarwegen n lopend hartje Den Bosch zien en geniet u van een heerlijke lunch.

Waarom kiezen voor Den Bosch Evenementen. Zonnetje Met een zonnetje vaar je natuurlijk het allerlekkerst! Informatie Arrangement Indeling Prijzen Boot huren in 's Hertogenbosch Heeft u een familiedag of iets te vieren in Den Bosch dan kunt u met de rondvaartboot De Ouwe Dirk een geheel verzorgde rondvaart boeken   De Ouwe Dirk heeft een maximum capaciteit van 80 personen en natuurlijk kunt u ook op dit schip gebruik maken van hotel ehzerwold almen zoover consumpties en buffetten, boot huren den bosch.

Vele huizen aan het water hebben imposante achtergevels die alleen vanuit een boot zijn te bewonderen.

Elektrische sloep tot 7 personen – 2 uur voor €125,-

Bezoek bijvoorbeeld de vismarkt, de haven en de Sint-Catharinakerk. Heerlijk rustig en u hoort zoveel andere geluiden op het water. Door onze jarenlange ervaring en ons opgebouwde netwerk kunnen we u bijna altijd helpen aan een schip dat aan uw wensen voldoet.

Boot huren in Den Bosch. Type uitje! Tijdens de Ik hou van Holland Diner Cruise van Den Bosch Evenementen geniet u van een overheerlijk diner aan boord van een comfortabel schip.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |