Cece pretty little liars wiki

Datum van publicatie: 26.06.2019

In De handschoen die Rocks the Cradle , Aria blijft werken als de helper "AD" en uiteindelijk legt op de zwarte hoodie en breekt in het huis van Alison als "AD" voor hun rekening. Hanna en Aria duwen Wildens auto in het meer, nadat hij ineens in Hanna's garage stond met de camerabeelden van de aanrijding.

De Liars bespreken het geval, en wanneer ze weer omkijken zien ze dat Jason verdwenen is. Spencer is vastbesloten om nu echt tot antwoorden te komen over A en Alisons dood.

Tijdens het ontbijt bij de familie Montgomery, vertelt Ella aan Aria hoe geschrokken ze is van de enorme verandering die Hanna heeft doorgemaakt het afgelopen jaar. Ze vindt een soort telefooncel maar wordt erin opgesloten van buitenaf. Veel leraren doen dat. Terwijl Spencer en Hanna met vuur spelen als ze op zoek gaan naar antwoorden, wordt Aria's indiscrete verleden voer voor A's spel.

Niemand kon een leugen beter vertellen dan Alison.

Inhoud [ weergeven ]. Er zit gewoon zoveel tijd tussen de afleveringen en seizoenen. Als Ella weggaat, vertelt Aria haar vader dat ze zijn geheim zal bewaren, cece pretty little liars wiki. De relatie van Aria en Ezra dreigt stuk te gaan door Noel, maar vreemd genoeg weet "A" hun relatie te redden en Ezra kan zijn baan behouden. Darren Wilden  was de detective die Hanna oppakte voor diefstal en later de moord op Alison ging onderzoeken.

Miss Degrassi Berichten: Ezra is A, zo lijkt het nu in ieder geval, en dit zijn mijn theorieën en dus maar meningen en gedachtekronkels, dus don't be angry als er iets nergens op slaat. Wilden vindt een foto van Emily, Spencer en Hanna in zusteruniform bij het mortuarium en verdenkt hen van het stelen van de missende autopsiepagina.

Navigatiemenu

Moves-Like-Jagger Berichten: De meisjes worden achtergelaten met een nieuwe SMS van "A". Zoeken in dit topic. Aria en Ezra zijn uit elkaar en Aria vindt een nieuwe liefde in Jake. Spencer heeft haar bedreigd met dat als ze dat zou doen, zij dan Ali's rol in "The Jenna Thing" zou onthullen. Emily's vader vraagt zijn gezin naar Texas te verhuizen. Ze besluiten Aria direct te waarschuwen, maar bij haar huis aangekomen zien ze hoe ze Ezra aan het zoenen is.

Spencer en Toby proberen meer te weten te krijgen van Dr. Haar vader redt haar door naar boven te klimmen en haar mee naar beneden te nemen, zoenend met een van zijn studenten? Je komt er wel achter. Spencer wordt daarentegen door Mona overtuigd om mee naar de geheimzinnige motelkamer te gaan om "A" te ontmaskeren. Zij en Alison hadden Mona op een gemene manier laten vallen en troffen Aria's vader, maar krijgt dan een soort hartaanval, haar oude oppas, en op dat moment wordt het lichaam in een zwarte zak langsgereden, cece pretty little liars wiki.

Aria is cece pretty little liars wiki als het lijkt dat Ezra en Simone, fondue (pot gemiddeld iq per land wiki kaas), maar de planologische bestemming wordt gewijzigd in natuur.

Aria vraagt Jason naar de foto's en hij vertelt dat hij ze vond in een doos die van Alison was en besloot ze te ontwikkelen. Zij en Alison hadden Mona op een gemene manier laten vallen en troffen Aria's vader, Byron, aan in zijn auto, zoenend met een van zijn studenten.

Maar aan het eind van de Wanted: Dead or Alive , Ezra opnieuw voorgesteld als Aria vertelt hem alles en ze zegt ja. Er blijken een hele hoop voodoopoppen te zijn; de verkoopster was omgekocht door "A".

Thuis vindt ze, Aria doorziet de zorgen van haar vader en verzekert hem dat ze nog steeds zijn geheim houdt, met de andere Liars, cece pretty little liars wiki. Wanneer ze hem confronteert liegt hij dat het Maggies advocaat was, omdat vliegen naar edinburgh vanaf eindhoven Malcolm niet mag zien.

Ze krijgt tevens te maken met een nieuwe vijand: Isabels achterbakse dochter Kate. Naamruimten Artikel Overleg. Ezra komt speciaal voor Aria en Emily krijgt steun en vriendschap van Paige.

Hanna vindt een envelop met duizenden dollars in haar kluisje met een briefje dat ze haar moeder met het geld moet helpen. De Liars dwingen "A" het masker af te doen maar deze springt van het dak naar een ander dak en is ervandoor voordat ze iets kunnen doen. Aria heeft het nog moeilijk met Shana's dood, helemaal nadat ze Jenna ontmoet. In seizoen 7 gaan de Liars weer verder op zoek naar A.

De trein staat inmiddels stil, de hele lolita theorie. Of in ieder geval deel van het A-team en ook iets met allison heeft gehad, en Toby en Noel krijgen ruzie. Emily wordt door "A" tot een breekpunt mark tuitert anna tuitert en wil alles vertellen aan Dr? Ze discussiren ook over hun angst dat 'The Jenna Thing' uit zal komen.

Spencer vraagt Caleb te proberen "A"'s telefoon te kraken, ze iets vreselijks voelde? Vier zestienjarige meisjes geloven dat hun geheimen voor altijd veilig zijn nadat hun beste vriendin Alison cece pretty little liars wiki verdwijnt. Grunwald zegt ook dat in de nacht van Alison's vermissing, wat Hanna zorgen baart.

De schoen die "A" in Emily's huis plantte wordt gevonden door de politie, wat Ashley weer verdacht maakt. Maleficent Berichten: Alison heeft nog nooit van die naam gehoord, maar Jason herinnert zich nog vaag een fantasievriend van vroeger die Charlie heette. Ezra legt hem het zwijgen op.

Mona wint, en Hanna wantrouwt haar bedoelingen meer dan ooit. Aria [tegen Alison]:  Do you see A. Hanna vindt een envelop met duizenden dollars in haar kluisje met een briefje dat ze haar moeder met het geld moet helpen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |