Chinese ambassade den haag visum openingstijden

Datum van publicatie: 27.06.2019

Visum China. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen: Aanvraagformulier Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in China. Neem dan gerust contact met ons op.

Als u bij vrienden tot 30 dagen verblijft dan is een uitnodigingsbrief vereist. Soms komt het voor dat je werkgever adviseert om op een gewoon toeristenvisum naar China te komen, met de belofte dat het werkvisum daarna wel geregeld wordt. Zorg wel dat je hotelreserveringen en vluchten van beide periodes meestuurt met de aanvraag. De betaling wordt pas geïnd op het moment dat Embassy Services uw gehele aanvraag heeft afgerond.

Reden van uw reis Selecteer?

Het paspoort van de aanvrager moet:. Ook als beide ouders meereizen Hong Kong en Macau behoren voor wat betreft visa niet bij de rest van China. Klik hier en vraag uw visum voor China aan. Alleen nog voor Niet-Schengen burgers van buiten europa.

Voor de aanvraag heb je twee extra documenten nodig:.

Onderstaande informatie is zoals deze nu bij ons bekend is. Ook dienen de reizen met exacte data vermeld te worden met een korte omschrijving van de reden van het bezoek.

Steden in China

Een kopie van het vluchtschema of een uitdraai van uw e-ticket. Maak vooraf een afspraak als je langs gaat! Let er wel op dat je tweede bezoek niet later dan de  Enter before date  op je visum mag zijn. Het kan ook eenvoudig online! De kosten van het China visa vallen mee, bij ons betaalt u meteen de consulaire kosten.

Belangrijk hierbij is dat adres en telefoonnummer van het hotel overeenkomen met de gegevens die je bij vraag 2. Echter, als u enkel op doorreist bent in China en alleen een tussenstop maakt dan mag u een aantal dagen in China verblijven zonder een visum.

  • U kunt dan niet werken of studeren in Hong Kong, als u dit wilt dan heeft u wel een visum nodig.
  • In aanvulling op de adres en persoonsgegevens die u invult hebben wij nog wat ondersteunende documenten nodig.

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Niet als u korter dan 90 dagen er verblijft. Afspraak bij de Ambassade Tegenwoordig vereisen veel Chinese ambassades dat u iemand uitnodigen naar nederland een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

Zoek Of zoek in onze bouwstenen met deze trefwoorden. Neemt u contact op met Embassy Services via info cibtvisas.

Vereisten voor een toeristenvisum voor China voor Nederlandse paspoorthouders

Kan je werkgever beide documenten niet overleggen, dan kom je niet in aanmerking voor een visum. Lees hier aan welke eisen de foto moet voldoen.

Vereisten visum China Als u naar China gaat is een visum verplicht om het land binnen te komen.

Zorg wel dat je hotelreserveringen en vluchten van beide periodes meestuurt met de aanvraag. Het X1-visum is voor meer dan dagen en het X2-visum voor een kortere periode. U hoeft niet naar de Chinese chinese ambassade den haag visum openingstijden. Visumaanvraag China   Alle buitenlandse toeristen die naar China reizen, u moet uw vervoer regelen, en een visum voor China. Voor uw vakantie naar China dient u wel een aantal dingen te regelen, pas je aan bij wat hij geeft, который не поддерживается вашим компьютером.

Er zijn maar een beperkt aantal afspraken per dag beschikbaar. Wij kunnen u hier eventueel ook bij helpen. Ten slotte hebben we ook nog dit handige artikel geschreven over  hoe je China breikt  vanuit de omringende landen Vietnam, Laos, Myanmar en Rusland. De maximale duur dat je in China mag blijven staat aan de rechterkant van je visum bij  Duration of each stay.

U hoeft niet naar de Chinese ambassade.

Twee dagen nadat ik de documenten had verzonden had ik de visa in de brievenbus. Dit was vooral het geval in de periode rond de Olympische Spelen, maar we blijven het toch vermelden. Het verschil tussen de geldigheidsduur van je visum en de maximale duur van je verblijf zorgt soms  voor verwarring. Contact - 02 06 info embassy. In de praktijk betekent dit meestal dat je werkgever de zaken niet op orde heeft en dat jij illegaal aan het werk gaat.

Wij hanteren een lage prijs omdat ons toeristenvisum China inclusief chinese ambassade den haag visum openingstijden kosten is. Embassy Services kan niet garanderen dat een visum met een geldigheidsduur van langer dan 30 dagen verstrekt zal worden.

De visumvereisten

Daarnaast is uw visum China 30 dagen geldig en dient u het land te verlaten met hetzelfde reisgezelschap als dat u China binnenkomt. Visumaanvraag China   Alle buitenlandse toeristen die naar China reizen, moeten in het bezit zijn van een geldig Nederlands paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is, en een visum voor China.

De Chinese Ambassade in Den Haag. Openingstijden kunnen veranderen.

Update omtrent visum eisen voor China. Denk bijvoorbeeld aan wanneer je een lange reis door Azi onderneemt. Te voet de grens oversteken om China binnen te komen is geen probleem.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |