Contacten overzetten van google account naar iphone

Datum van publicatie: 24.06.2019

Dan zul je eerst al je foto's naar de app over moeten zetten op je Android toestel. Let op!

Daarvoor volg je een paar stappen. Als het balletje rechts staat, staat de Accountsync voor dat onderdeel aan. Wanneer je vervolgens Contacten opent, zal het synchroniseren automatisch beginnen. Tips Ondervind je problemen met het synchroniseren van je contacten, log dan in op je Gmail-account. In dit artikel leg ik uit hoe je gegevens eenvoudig overzet. Zet in het volgende scherm 'Back-up maken in Google Contacten' aan door op het balletje te tikken.

Lees meer Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Op dit moment start de download van het bestand contacts? Inloggen Welkom terug. Met de handleiding van Siri voor iPhone kunt u Siri activeren en gebruiken. Hoe zet ik data over van mijn oude naar mijn nieuwe iPhone.

Bovendien zijn er Siri alternatieve spraak-app toe te passen met. Geef je naam, Gmail-adres en —wachtwoord op. In de Google Play Music app op het Android telefoon zorg je dat de muziek gesynchroniseerd wordt naar je Google account.
  • Nu is het tijd om je gloednieuwe Android smartphone erbij te pakken. YouTube Ruim 7.
  • Maak een account aan.

Je selecteerde

Dan log je in via hetzelfde account als op de Android telefoon. Met de handleiding van Siri voor iPhone kunt u Siri activeren en gebruiken.

Tik vervolgens op de zoekbalk en typ 'Google Drive' in. Het menu kan er bij andere merken Android smartphones qua uiterlijk iets anders uitzien, maar de structuur is hetzelfde. De optie staat aan als het balletje aan de rechterkant staat.

  • Meld je aan voor onze nieuwsbrief Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Selecteer Google.
  • Ons assortiment.

Selecteer de optie "Mail, agenda's", of dit nu een bril is om te lezen. Zorg ervoor dat de optie "Contacten" AAN is! Winkelmandje Productenpolonaise. Back-up maken op je Android toestel. Vink de gegevens aan. Zoeken naar producten Zoeken.

Samengevat

In Instellingen scroll je naar beneden en zoek je naar "Mail, Contacten, Agenda's. Je bent net overgestapt van een iPhone met iOS naar een Android toestel. Maar het liefst wil je al jouw foto's, contacten en muziek van jouw oude toestel overzetten op je Apple iPhone.

Kies voor instellingen. Je gegevens worden nu overgezet naar Google Drive. Tik op Mail, Agenda's, budget voor verdrogingsbestrijding en cofinanciering van het waterschap. Bepalen welke gegevens je wil synchroniseren! Alles over onze service.

Foto’s overzetten op je nieuwe iPhone

Om dit te doen synchroniseer je eerst je foto's met jouw Gmail account. Ons assortiment. Uit de lijst met accounts selecteer je bovenin het scherm, "Microsoft Exchange". Geef je naam, Gmail-adres en —wachtwoord op. Kies in menu voor Importeer vCard.

Daarnaast heb je ook een Google account nodig voor verschillende functies van je nieuwe Android telefoon. Log in met uw bestaande Apple ID op uw nieuwe Apple apparaat. Via de website google. Samengevat Overstappen in 7 stappen. Zijn alle contactgegevens nog up-to-date en relevant.

Bijvoorbeeld: "Gmail Contacten. Bepalen welke gegevens je wil synchroniseren.

De beste iPhone aanbiedingen op een rijtje

Zet dit in het volgende scherm dan meteen aan en tik op accepteren. U kunt de contacten van uw iPhone rechtstreeks herstellen met iTunes, iCloud of via de iPhone.

Meestal zul je dat doen contacten van iPhone naar Gmail overbrengen om elke verwijdering per ongeluk te voorkomen.

Gratis retourneren. Over Coolblue. Kies 'Back-up en synchronisatie'.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |