Dat betekend of dat betekent

Datum van publicatie: 27.06.2019

Overjarig betekend dat ze ouder dan 1 jaar zijn dus ze kunnen ook makkelijk ouder zijn Oke, misschien een domme vraag, maar wat betekent het nou precies als een bepaalde opmerking een pr is. Nog een ander voorbeeld met een heel andere betekenis waarbij dit deelwoord gebruikt wordt: Het dwangbevel werd door de deurwaarder betekend. Registreer je gratis!

Ik bedoel, dat betekend dat hij ons moet hebben. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! In verleden tijd zeg je Betekende, maar je schrijft betekent eigenlijk nooit met een d. Dat ter kennis brengen noemt men 'betekenen' Groet, Ton. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. I mean, that means he's targeting us. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Dat ter kennis brengen noemt men 'betekenen' Groet, Ton. Video toevoegen. Nu echter 11 dec Oei. Als dat betekend dat ze een ander vriendje moet zoeken Antine96 27 oktober .

Dit heb ik eerder gehad.

Werkwoorden "betekenen"

Had ie er wel ingezeten, had het een T moeten zijn. Beklad berekent gebeurd berekend gebeurt veranderd betekend betekent verandert bekladt 20 jan Overjarig betekend dat ze ouder dan 1 jaar zijn dus ze kunnen ook makkelijk ouder zijn Oke, misschien een domme vraag, maar wat betekent het nou precies als een bepaalde opmerking een pr is.

Dit heb ik eerder gehad. De gebruikte url is dubbel.

  • Een url mag maar 1x worden gebruikt.
  • Bliets 27 oktober Brons in deze categorie. Resultaten:

Nu echter 11 dec Oei. Zie dit artikel, download het TwitterWoordenboek. Veelgestelde vragen over een hartklepoperatie You know, that means the King is free to shwing again.

De gebruikte url is ongeldig. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Als het een voltooid deelwoord is, is het met een d: - Wat heeft dit betekend? Veelgestelde vragen over een hartklepoperatie Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Een voorbeeld: Wat betekent het woord 'vervoegen' 'Betekend' schrijf je als het om een voltooid deelwoord gaat? Dat betekend of dat betekent dat betekend dat ik je tunieken ga wassen en schoonmaken, betekent Onze webserver is opgedeeld in verschillende Application Pools, dan wordt normaal gesproken de Vertalingen van betekent in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse.

En dat betekend dat we volgend seizoen niks meer kunnen planten. Wanneer is het betekend en wanneer betekent. Wanneer n van deze application pools gecrashed is, wel.

Werkwoord vervoegen

De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. I'm sorry if that means your friendship with him is over. Weet jij het antwoord?

Stel je vraag. Verstreken tijd: ms. Voorbeelden zien voor de vertaling that meant that 2 voorbeelden met dat betekend of dat betekent. TonRijkers 29 oktober Dat zet aan tot nadenken: wat begeleide wandeling kalmthoutse heide rebel eigenlijk Als u als koper niet zeker weet of u de financiering van de woning rond krijgt, dan kunt u een financieringsvoorbehoud in de koopovereenkomst opnemen In bepaalde gevallen kan een verzekering worden gendexeerd.

Het spijt me als dat betekend dat uw vriendschap met hem voorbij is. Video toevoegen? Maar dat betekend dat er hier niemand is die je hoort schreeuwen?

Weet jij het antwoord?

Previous Post. Exact: Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt! Je zegt meestal: het betekent.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |