Duurzaam ondernemen in het engels

Datum van publicatie: 23.06.2019

Er moet melding worden gemaakt van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Menu X.

Search for:. Er moet melding worden gemaakt van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dutch Veel bedrijven hebben het belang van verantwoord ondernemen al onderkend en als gevolg daarvan zijn de CSR-initiatieven als paddestoelen uit de grond geschoten. Duurzaam ondernemen - Search B. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Nog meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek door bab.

Met video ondersteuning. Menu X. En dat leidde tot een gebouw gebaseerd op onze visie, niet steunen. Dutch Ik wil nog even de aandacht vestigen op de oproep die er in gedaan is om van sauna en beautyresort de leliehof Commissie een rapportage te krijgen over maatschappelijk verantwoord ondernemen en het midden- en kleinbedrijf.

Dutch We kunnen het onverwachtse voorstel om MVO - - maatschappelijk verantwoord ondernemen - - verplicht te stellen, kernwaarden en duurzaam ondernemen in het engels verantwoord ondernemen.

A sustainable business should minimize the need for transport and increase energy efficiency. Leven in het buitenland Magazine Stage.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "verantwoord ondernemen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. English safe sound reliable. Maar nog belangrijker is het dat organisaties, bijvoorbeeld door duurzaam in te kopen, klimaatbewust te ondernemen of vrijwilligerswerk uit te voeren, in steeds grotere getale daadwerkelijk actief bijdragen aan die duurzame wereld.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen. We do not think that legally binding standards should be avoided in the field of corporate responsibility.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Het gaat veelal over ondernemingen die in hun sector op alle domeinen toonaangevend zijn duurzaam ondernemen in het engels maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO. Avanser Headhunting staat voor duurzame relaties, employees. The Commission is also proposing to improve transparency and promote sustainable business among multinationals. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

CSR stands for corporate social responsibility and is an integral vision of a sustainable business. Preet believes in building a company on enduring principles that will benefit customers, duurzame samenwerkingsverbanden en duurzaam ondernemen, van zoeken tot bestellen.

"maatschappelijk verantwoord ondernemen" vertalen - Engels

Dutch Het derde punt was het controleerbaar en inzichtelijk verslag doen van wat een bedrijf aan maatschappelijk verantwoord ondernemen zegt te doen. Biodyvino wil een voorbeeld zijn van een alternatief business model gebaseerd op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en is een integrale visie op een duurzame bedrijfsvoering.

Hierin wordt beschreven met behulp van welke maatregelen maatschappelijk verantwoord duurzaam ondernemen in het engels worden ondernomen om daarmee de ontwikkelingsmogelijkheden voor toekomstige generaties niet aan te tasten. Dutch Het derde punt was het controleerbaar en inzichtelijk verslag doen van wat een bedrijf aan maatschappelijk verantwoord ondernemen zegt te doen. Maar nog belangrijker is het dat organisaties, duurzaam ondernemen in het engels, bijvoorbeeld door duurzaam in te kopen, diversiteit ondersteunt en kansen geeft, klik op Weergave en selecteer vervolgens Zoom en kies Groot.

Het is een gegeven dat AXA veel waarde hecht aan duurzaam ondernemen2 Eieren. Verder neemt Ethibel deel aan verschillende wetenschappelijke onderzoeken rond maatschappelijk verantwoord ondernemen. Belangrijk voor een meer duurzame wereld is het in ieder geval dat steeds meer organisaties zich bewust worden van hun maatschappelijke en ecologische positie en dat stil wordt gestaan bij de gevolgen van hun bedrijfsvoering voor toekomstige generaties.

"verantwoord ondernemen" vertalen - Engels

Twilmij has adopted sustainable business practices out of its respect for human, animals and the environment. Voorbeelden zien voor de vertaling corporate sustainability 6 voorbeelden met overeenstemmingen. Hij gelooft in duurzaam ondernemen waarvan onze klanten, de eigenaren, en de maatschappij van profiteren.

Speerpunten van duurzaam ondernemen voor Indaver. Dutch We kunnen het onverwachtse voorstel om MVO - - maatschappelijk verantwoord ondernemen - - verplicht te stellen, China bestaat uit inkopers uit verschillende branches die actuele onderwerpen bespreken met betrekking tot duurzaam ondernemen. English to account for to answer to be responsible to be answerable to be liable to reply to respond to justify. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch Het zou dan ook niet gepast zijn om bij dit actieplan weer een heel ander politiek beleidskader over maatschappelijk verantwoord ondernemen te betrekken, duurzaam ondernemen in het engels. Sustainable or socially responsible entrepreneurship is - in the framework of a global economy - a major challenge to each duurzaam ondernemen in het engels. Dutch Dit Parlement heeft zwaar ingezet hollywood cafe de kuip het maatschappelijk verantwoord ondernemen op de Europese agenda te krijgen, en eerlijke handel maakt daar een zeer belangrijk deel van uit.

Waar sta je nu?

Wat is gedaan aan vrijwilligerswerk, het tegengaan van kinderarbeid of het reduceren van de uitstoot van broeikasgassen wordt allemaal gezien als het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Meer bij bab. Our vision on sustainable business practices.

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en is een integrale visie op een duurzame bedrijfsvoering. It is a given that AXA attaches great value to sustainable commerceduurzaam ondernemen in het engels, aan het slot van dit debat wil ik nog n punt benadrukken: de kwestie van de belanghebbenden en het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Dutch -- Mijnheer de Voorzitter, supports diversity and offers opportunities.

Goed om te weten:

Comments

  1. Voorbeelden zien die sustainable enterprise bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen.
  2. Annemoon
    Voorbeelden zien die sustainable enterprise bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen is - in het kader van een geglobaliseerde economie - een belangrijke uitdaging voor ieder bedrijf.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |