Hoe hoog hang je een tv

Datum van publicatie: 01.07.2019

Een platte televisie aan de muur ziet er ook nog eens een stuk stijlvoller uit. Winkelmandje Productenpolonaise. Bestel de ideeën koffer en laat u inspireren.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Klik op de onderstaande button om een volledig overzicht van onze muurbeugels te zien. Als je kiest voor een zwevend tv-meubel, kun je de televisie erop, of erboven aan de muur plaatsen. Maar wat is nou eigenlijk de ideale plaats voor een televisiescherm? Vanuit elke hoek tv kijken Met een muurbeugel voor je televisie bespaar je niet alleen ruimte. Hier ook op 1 meter van de grond wat voor ons ideaal is.

Gebruik hiervoor onze adviestool. Met de platte beeldschermen van nu is dat veel minder het geval. Geplaatst: 05 Juli. Close notification The website is in Dutch. Bekijk hele assortiment. Geluid van je smart tv toch over je stereo luidsprekers.

Houd dan 3 keer de diameter van de televisie aan, voor de ideale kijkafstand. Natuurlijk kun je ook zoeken zonder je tv typenummer of de functionaliteit aan te geven. Eigenlijk hangt hij nu dus gewoon veel te laag, wat ik eigenlijk ook vind, zeker nu we er nogal ver vanaf zitten.
 • Televisies zijn er namelijk in verschillende maten, maar ook kijkt iedereen op een andere manier tv. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken.
 • Geen tijd om langs te komen maar wel interesse in de producten van Sonorous? Heb je een vraag?

Meer informatie

Moet je gaten boren in de muur om de tv op te hangen? Offerte aanvragen voor: Je hebt geen product gekozen, vul je product in bij de beschrijving of voeg een product toe. Wat kun je met vliegtuigmodus?

Neem contact op met onze klantenservice. Beelddiagonaal 32 inch 81 cm inch cm 49 inch cm 55 inch cm 65 inch cm 75 inch cm.

 • Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.
 • Houd ook rekening met je houding. Bepaal de kijkhoogte van je tv Heb je kinderen of huisdieren thuis, dan kan het prettig zijn om de televisie iets hoger te hangen.

Wanneer je de televisie boven een zwevend tv-meubel aan de muur wilt hangen, moet je ervoor zorgen dat er ruimte blijft bestaan tussen je tv en tv-meubel?

Heeft u het gewenste meubel gevonden maar weet bent u er betreft de kleur en materiaal nog niet helemaal uit. Over Coolblue. Nu bestellen Meer informatie.

Copyright PlatteTVdiscounter. En als je vanaf meerdere plekken naar de tv wilt kijken, dan is een draaibare tv beugel een goede oplossing. Als je verdergaat op onze website hoe hoog hang je een tv we ervan uit dat je dat goedvindt.

Meest populaire blog artikelen

De showroom is 7 dagen per week geopend Bent u geïnteresseerd in onze artikelen en wilt u deze bekijken in de showroom? Af en toe kan het nog wel zo zijn dat er een vervelende weerspiegeling van een lamp of zonlicht in je televisie weerkaatst wat erg storend is bij het tv kijken. Het is natuurlijk fijner wanneer je het beeldscherm zelf een beetje naar links of rechts kan kantelen.

De bolle televisie schermen van vroeger reflecteerde ongeveer de hele kamer op je televisie. Hiermee richt je de televisie een beetje naar beneden. Wil je meer informatie zoals een prijslijst of verschillende modellen bekijken en alle materialen zien en voelen.

Wat is dan de ideale hoogte en kijkafstand, hoe hoog hang je een tv. Wat is de ideale kijkafstand voor mijn tv. In deze tool vul je het typenummer in van je tv en de gewenste functionaliteit.

U bent hier

Natuurlijk kun je ook zoeken zonder je tv typenummer of de functionaliteit aan te geven. Home Alle tv's Hulp na aankoop Uitleg tv specificaties Hulp bij je keuze. Bekijk meer interessante producten over Algemeen.

Dubbelcheck Moet je gaten boren in de muur om de tv op te hangen?

 • Over Coolblue.
 • Geef onderstaand een optie aan en vul je gegevens in.
 • Voor
 • Bestel de ideeën koffer Heeft u het gewenste meubel gevonden maar weet bent u er betreft de kleur en materiaal nog niet helemaal uit?

Maak een afspraak om bij ons langs te komen in de showroom in Wormerveer. Bericht versturen! Top 5 best gelezen Hoe hoog moet ik hoe hoog hang je een tv tv ophangen! In alle andere gevallen bestaat er een duidelijke richtlijn voor het ophangen van de tv. Voor de beste gebruikerservaring, eager for your approval. Er zijn speciale leidingdetectoren waarmee je de leidingen makkelijk opspoort.

Geen vaste regel.

Geen vaste regel

De tv kan dan gekanteld worden voor de ideale kijkhoek. De showroom is 7 dagen per week geopend Bent u geïnteresseerd in onze artikelen en wilt u deze bekijken in de showroom?

Ik heb net uitgerekend hoe hoog de onderkant van de TV zou komen. Eigenlijk hangt hij nu dus gewoon veel te laag, wat ik eigenlijk ook vind, zeker nu we er nogal ver vanaf zitten.

Wanneer de televisie te hoog of te laag geplaatst is, heb je altijd goed zicht op het scherm. Doordat je het beeld naar je toe kunt draaien, kun je spanning in je lichaam ondervinden.

Wij nemen dan z.

Goed om te weten:

Comments

 1. Marciano
  Met de platte beeldschermen van nu is dat veel minder het geval.
 2. Meer informatie Wil je meer informatie zoals een prijslijst of verschillende modellen bekijken en alle materialen zien en voelen? Maar als je het typenummer invoert kunnen we je een nog beter advies geven.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |