Hotel villa nova zorgvlied zoover

Datum van publicatie: 27.09.2019

Ook dit jaar hadden wij weer geboekt bij ons favoriete vakantie hotel in Zorgvlied voor het 38e jaar dus dat heeft geen verdere uitleg nodig. Heerlijk geslapen, heerlijk gegeten, heerlijk ontspannen.

Bestemmingen Accommodaties Vakanties Blog. Na een grote renovatie werd de naam omgedoopt naar Hotel - Restaurant Villa Nova. Maak gebruik van ons midweek arrangement of kies voor een voordelig weekendje weg. Het diner en ontbijt zijn oké. Bent u de eigenaar? Wij beschikken anno over meerdere type kamers: de Comfort kamers, de Weidekamers, de  Tuinkamers, de voordelige Patiokamers en de Villa Nova Suite, waar u met het hele gezin terecht kunt.

Zeer vriendelijke eigenaresse en medewerkers. De hor die in het raam zat was erg smerig en paste ook niet goed in het kozijn. Maak gebruik van ons midweek arrangement of kies voor een voordelig weekendje weg. Het terras, het restaurant en alle kamers alles vol.

Een warm ontvangst en een gezellige ongedwonge sfeer.

  • Grand Park Lara.
  • Vier campings in de onmiddellijke nabijheid van het hotel zij door de brandweer en de politie ontruimd.

Ontspannen er tussenuit met je paard!

Fantastisch reviews. Marble Stella Maris. Lekker genieten van de buitenlucht? Als u wilt overnachten met jouw paard is het belangrijk dat u heerlijk overnacht.

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website. Medewerkers erg aardig en behulpzaam. Geweldig eten en een supervriendelijke bediening door de eigenaresse!!

Comfortabel en sfeervol overnachten in Drenthe   Als u wilt overnachten met jouw hotel villa nova zorgvlied zoover is anti kraak woning breda belangrijk dat u heerlijk overnacht. Er even ontspannen tussen uit met uw paard. Wil u meer informatie om een zaal te huren. Vier campings in de onmiddellijke nabijheid van het hotel zij door de brandweer en de politie ontruimd.

63 Nederlandse reviews over Hotel Villa Nova

Zeer vriendelijke eigenaresse en ander personeel. Familie Krans. Superschoon overal. De kamers zijn sober maar wel schoon op enkele vieze plekken op de muur na.

Redelijke accommodatie! Gold award. Hopps Hotel. Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website. Na een grote renovatie werd de naam omgedoopt naar Hotel - Restaurant Villa Nova.

Nog geen foto's over Hotel Villa Nova

Superschoon overal. Kinderen bijboeken ging gemakkelijk en de kamer was met 4 bedden nog steeds ruimtelijk, van alle gemakken voorzien maar bovenal erg opvallend schoon. Playa del Inglès. Prachtige kamers. Echter voor de receptioniste is elk cijfer te hoog, zij kan nog wel een cursus klantvriendelijkheid en dienstverlening gebruiken!

  • Alle negens en tienen zijn lichtelijk overdreven, we hebben wel betere hotels meegemaakt.
  • Alle negens en tienen zijn lichtelijk overdreven, we hebben wel betere hotels meegemaakt.
  • Gereisd Met partner in juni Nuttige review 0.
  • We hebben een aantal aanbieders voor Villa Nova voor je op een rij gezet:.

De hor die in het raam zat was erg smerig en paste ook niet goed in het kozijn. Hotel Hotel villa nova zorgvlied zoover Palace. Hotel Fame Residence Lara. Het is er wel heerlijk rustig en de bedden en douche zijn prima. Meer informatie over het restaurant en de tarieven.

Het terras, het restaurant en alle kamers alles vol? Inmiddels heeft Johan het bedrijf weer verlaten. Geweldig eten en een supervriendelijke bediening door de eigenaresse!.

Zoover Eigenaren informatie.

63 Bewertungen Hotel Villa Nova

Egeïsche Zee. Alcudia Garden. Zeer vriendelijke eigenaresse en ander personeel.

We hebben een aantal aanbieders voor Villa Nova voor je op een rij gezet: 1. Fame Residence Lara. Voor herhaling vatbaar.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |