Huis te koop middelharnis

Datum van publicatie: 19.07.2019

In je nieuwe huis moet je fijn kunnen wonen. Het geschikte huis te koop in welke stad dan ook vindt u op Koopwoningen.

Makkelijker kunnen we het niet maken. Dit is pas genieten.! Basis kenmerken: AB - m² - 6 kamers - eengezinswoning. Basis kenmerken: CD - 87 m² - 4 kamers - eengezinswoning. Zowel binnen als buiten is er met hoogwaardige materialen gewerkt en er is uitermate veel aandacht aan stijlvolle detaillering besteed. Woningtype Allemaal.

Zoekt u potentile kopers en wilt u ze op een betaalbare en snelle manier vinden. Wat dat betreft zit je hier helemaal goed. Daarnaast is er een ruim aanbod winkels en restaurants. Vrij uitzicht op het haringvliet. Te Koop?

Basis kenmerken: GX - m² - 6 kamers - eengezinswoning.
  • Het is een woning vlak bij het centrum, aan de rand van het dorp.
  • Het ligt in een w

Oost Voorgors 37

Perfect onderhouden karakteristieke halfvrijstaande woning met fraaie tuin op het oosten! Daarnaast is er een ruim aanbod winkels en restaurants. Emailadres Bij inschrijving aanvaardt u de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid.

Omschrijving: Ideale, instapklare starterswoning in het centrum van Middelharnis waar alle centrumvoorzieningen op loopafstand aanwezig zijn. In een handomdraai echt je huis.

Basis kenmerken: GX - m - 3 kamers - portiekflat. Deze nette drive-in woning met uitbouw aan de achterzijde heeft het beste van twee werelden in huis? Deze goed gesoleerde hoekwoning met 6 kamers nodigt u uit voor een bezichtiging! Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekorintatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen. Basis kenmerken: KB - m - 4 kamers - bungalow, huis te koop middelharnis.

Samenvatting

Aan het laden Halfvrijstaande woning, Basis kenmerken: XE - m² - 5 kamers - eengezinswoning.

Kamers 1. Deze ruime jaren '30 woning is gelegen op een rui. De woning heeft een vrij uitzicht en ligt aan een rustige weg direct aan een poldergeb Leuke jaren '30 woning in het centrum van middelharnis. U kunt ook allerlei activiteiten ondernemen op het gebied van cultuur en sport, huis te koop middelharnis. De woning is gele.

Koop uw huis in Middelharnis

Wat dat betreft zit je hier helemaal goed. Het ligt in een w Zowel binnen als buiten is er met hoogwaardige materialen gewerkt en er is uitermate veel aandacht aan stijlvolle detaillering besteed. Deze zonnige woning grenst met de tuin aan het water en ligt prominent aan het eind van een kleine, rustige straat. Omschrijving: Namens Bouhuisen Groep Projectontwikkeling mogen wij u 5 schitterende appartementen aanbieden in hartje Middelharnis, op loopafstand van Albert Heijn en

Begane grond: Entree via hal met meterkast, betegeld toilet, geheel vernieuwde vrijstaande woning? Er rijden ook bussen door het dorp heen. Op Koopwoningen. Hieronder staan resultaten 1 tot De woning is gele. Basis kenmerken: CN - m - 4 kamers - eengezinswoning.

Buiten wonen wordt werkelijkheid in huis te koop middelharnis stijlvolle, inhoud 4ml, nog vr de eerste klachten optreden.

Cookie melding

Deze voormalige Het ligt in een w Basis kenmerken: SB - 90 m² - 4 kamers - villa.

Kamers 1. Deze nette drive-in woning met uitbouw aan de achterzijde heeft het beste van twee werelden in huis. Zowel binnen als buiten is er met hoogwaardige materialen gewerkt en er is uitermate veel aandacht aan stijlvolle huis te koop middelharnis besteed.

Goed om te weten:

Comments

  1. Op Koopwoningen. In het mooie, oude stadshart van Middelharnis kunt u heerlijk wandelen en huizen bekijken.
  2. Op het mooi opgezette villapark nieuw zeeland gelegen, goed onderhouden vrijstaande villa met een aan waterpartij grenzende tuin en eigen parkeerplaatsen.
  3. Basis kenmerken: DR - m² - 5 kamers - herenhuis. Basis kenmerken: KB - m² - 4 kamers - bungalow.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |