Land vlag rood met wit kruis

Datum van publicatie: 12.07.2019

Het verticale deel van het kruis staat niet centraal op de vlag, maar is enigszins verplaatst naar de hijszijde het blauwe deel aan de hijszijde heeft ongeveer de halve oppervlakte van het deel aan de andere zijde.

Vlag van Oezbekistan.

Pagina-acties Artikel Overlegpagina Meer Hulpmiddelen. Vlag van Tsjaad. De vlag van Denemarken heeft een kruis aan de rechterkant. Vlag van Nauru. Vlag van Denemarken. Vlag van de Internationale Maritieme Organisatie. We zijn nu geopend tot De vlag met acht stervormige segmenten in de kleuren rood, wit en blauw, is de prinsegeus zonder tussen n Gele vlag met embleem waterwerk voor leden van de landelijke admiraliteit en van de.

Vlag van Sierra Leone? Momenteel wordt dit historische embleem gebruikt in veel belangrijke zegels zoals het wapenschild in de autonome regio Sardegna in het hedendaagse Spanje. Vlag van Sint-Helena.

Vlag van Guyana. Is een blauwe achtergrond met een geel kruis er door Deze persoonlijke vlaggen worden onderscheidingsvlaggen genoemd. Vlag van Namibi.

  • De vijfde mast is voor de Schotse koninklijke vlag; deze wordt alleen gehesen wanneer de Britse vorst of zijn vertegenwoordiger een bezoek brengt. De twee buitenste velden zijn rechthoekig en 1½ keer de lengte van de vierkante velden.
  • De vlag vertegenwoordigt een regio in Zuid-Zweden, genaamd Scania.

Vlag van Denemarken

Dit zijn de landvættir : de beschermheiligen van IJsland. Vlag van Andorra. De eerste variant is de meest bekende: zij is voor civiel gebruik. De teksten zijn niet gespeend van een persoonlijke mening, humor of generaliserende weergave van informatie. Op dit moment gebruiken de Welshe sportteams in Cardiff de vlag en hij wordt gehesen in hogescholen.

Vlag van Nieuw-Caledonië. De vlag van Denemarken is bijna gelijk.

Enkel de vraagsteller en de wetenschapper kunnen reageren op een antwoord. Vlag van land. Vlag van Roemeni. De Boomhut. Vlag van Oost-Timor. Het kruis is niet volledig gelijkvormig, want de armen zijn een zesde deel langer dan dat ze breed zijn.

De Union Flag in Oceanië

De civiele vlag van IJsland Þjóðfáni Íslands is sinds in gebruik en sinds hiernaast aanklikbaar. Vlag van Guatemala. De Hvítbláinn lijkt op de huidige vlag, waar alleen een rode kruis is toegevoegd.

Bij afhankelijke gebieden is er echter is eerst sprake van op moederland en daarna van op alfabet. Vlag van Monaco. Vlag van Rusland. Vlag van Midway. Categorien : Nationale vlag Zwitserse vlag.

Reacties op dit antwoord

Vlag van Cambodja. Vlag van Andorra. In de 19de eeuw ontstond er een sterk romantisch-nationalisme in heel Europa, waarop het belang van die vlag groeide, o.

  • Vlag van Zuid-Ossetië.
  • Vlag van Jamaica.
  • De typische indeling van die Scandinavische kruisen waarbij het kruis naar de mastzijde is verschoven, is wel recenter.
  • Vlag van de Salomonseilanden.

Vlag van Bhutan? Dit wapen is nog steeds het wapen van Denemarken. Ontdek de hoofstad Bern en nog veel meer. De vlag van Zweden heeft geen beknopte datum voor introductie, maar er wordt aangenomen dat het Zweedse vlagontwerp dateert uit de 16e eeuw. Die twee inspiratiebronnen leidden trouwens tot andere moderne vlaggen met een wit kruis op een rode achtergrond: De hospitaalridders inspireerden de vlag van Orde van Malta, en die van hertogdom en later departement Savoie.

Vlag van Mongoli. De Zwitserse vlag wordt door verschillende Zwitserse bedrijven in hun publieke optreden gebruikt, land vlag rood met wit kruis. Vlag van het UNPO!

Vlag van Cambodja.

Navigatiemenu

Ontdek de hoofstad Bern en nog veel meer. Vlag van Marokko. Vlag van Bhutan.

Bij Eyjafjrur vloog een roofvogel Gammur die zo groot was dat hij met zijn vleugels gelijktijdig de bergen aan de zijden van het fjord kon aanraken. Vlag van de Mercosur.

Goed om te weten:

Comments

  1. Na gevechten werd de vlag weergegeven in veroverde gebieden om autoriteit te symboliseren. Vlag van Oekraïne.
  2. Eibertje
    Daarnaast gebruiken tientallen overheidsdiensten de zwaluwstaartvlag in de kleuren van de oorlogsvlag voorzien van een markering, maar die wordt ook Splitflag genoemd. Vlag van Noord-Cyprus.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |