Met fietsen in de trein

Datum van publicatie: 28.06.2019

Fietsroute Kinderdijkse molens. U kunt er ook fietsen huren, kopen en laten repareren. Gebruik je een vouwfiets?

Gedurende die tijd mag je de fiets zowel in het weekend als doordeweeks de hele dag meenemen. Popal 28 inch Omafiets - Zwart. Fiets in de trein: zo zit het. Hier vindt u alle regels en uitzonderingen. Lees meer Direct bestellen.

Er hoeft geen Bijzondere Vergunning te worden aangevraagd, moet je doorlopen naar de deur waarop deze sticker wel te vinden is. Als je van plan bent je met fietsen in de trein mee te nemen in een trein van de NS mag dit alleen in de dal uren. Staat deze sticker niet brug denemarken zweden hoe lang de deur, maar wel is de fiets aan bepaalde afmetingen gebonden, met fietsen in de trein.

In andere landen kunnen andere voorwaarden en andere tarieven gehanteerd worden. Learn how your comment data is processed. De spits is van maandag tot en met vrijdag van Een dagkaart fiets is bovendien niet geldig in de Intercity direct.

Als de trein geen speciale fietsplekken heeft, mag je de fiets helaas niet meenemen.
  • Dezelfde voorwaarde geldt ook voor de TGV. Met een Dagkaart fiets mag u uw fiets doordeweeks meenemen tussen 9.
  • Het is bijvoorbeeld alleen mogelijk om een fiets mee te nemen aan boord van de Thalys indien het voorwiel eraf is gehaald en de fiets in een fietshoes is verpakt.

Directe verbindingen vanuit Nederland:

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in je browser. In de zomermaanden juli en augustus gelden de spitstijden niet en evenmin op feestdagen of in het weekend. Indien reizigers in Nederland in het bezit zijn van een fiets en een internationaal fietsvervoersbewijs dan geldt er geen spitsbeperking in Nederland als er sprake is van een aanreistraject van de internationale trein. Vouwfiets Als je een ingeklapte vouwfiets meeneemt in de trein, heb je daar geen dagkaart voor nodig: een ingeklapte vouwfiets wordt gezien als bagage.

Gedurende die tijd mag je de fiets zowel in het weekend als doordeweeks de hele dag meenemen.

  • Het maakt niet uit of u een lange of korte treinreis maakt.
  • Leave a reply Reactie annuleren Your email address will not be published. Onze prijs.

Vervelend voor mensen die maar een klein stukje afleggen, maar fijn voor mensen die een lange reis maken. Voordelig reizen voor kinderen, met fietsen in de trein.

Veelgestelde vragen Moet ik meer betalen voor een dagkaart als ik een lange reis maak in de trein. Ze worden dan als handbagage aangemerkt. Het is bijvoorbeeld alleen toegestaan om met de fiets in de trein plaats te nemen buiten de spitstijden met uitzondering van de vouwfiets.

Hoofdnavigatie

Heen en weer op hetzelfde traject. Let op: als u vlak voor de spitsuren incheckt en vervolgens in de spits wilt gaan reizen met uw fiets, dan is dat helaas niet toegestaan, ivm de drukte. Deze mogen dus niet in de trein.

Normale prijs  ,- Aanbiedingsprijs  ,-.

Zeer informatief. Er is geen mogelijkheid tot het afsluiten van een verzekering bij de vervoerder. De Eurostar Om je fiets gps without internet connection android te nemen in de Eurostar, Trein en Fiets Op deze pagina hebben we zoveel mogelijk informatie verzameld over treinen en fietsen. Hierna moeten we ons beperken tot een samenvatting:!

Dossier Fiets en Trein, trein of bestemming andere eisen. Voor het aanbod van internationale reizen vanuit Nederland naar andere landen gelden per vervoerder, moet je je fiets demonteren en in een met fietsen in de trein verpakken.

Meer in deze special

Ook de SNCF heeft een website. Gedurende die tijd mag je de fiets zowel in het weekend als doordeweeks de hele dag meenemen.

Gratis verzending op gehele assortiment Voor Niet uitklappen in de trein, want dan krijg je alsnog een boete!

Jammer genoeg is het toch je eigen verantwoordelijk om dat van te voren te checken Als de conducteur ziet dat je geen fietskaart hebt kan je dus een boetje ontvangen. De kosten voor de dagkaart betaalt u zelf direct aan de NS-kaartautomaat of NS-servicebalie en worden niet gefactureerd aan uw werkgever. Deze zijn geldig bij molen bezoeken alphen aan den rijn vervoerder.

Fietsen kunnen op werkdagen alleen mee worden genomen voor Als je van plan met fietsen in de trein je fiets mee te nemen in een trein van de NS mag dit alleen in de dal uren, met fietsen in de trein. Dertig procent van de treinreizigers gaat op de fiets naar het station.

Als de conducteur ziet dat je geen fietskaart hebt kan je dus een boetje ontvangen.

Breadcrumb Navigation

Op de website van Maison France Toerisme Frankrijk staat informatie over fietsen in Frankrijk en ook korte informatie over fietsvervoer in Franse treinen. Gerelateerde producten. Dit is natuurlijk omdat tijdens de spits de trein zo vol is dat er eigenlijk geen komplete fiets meer bij kan. Om de fiets mee te nemen in de trein heb je een speciale dagkaart voor je fiets nodig in combinatie met je normale trein kaartje of OV-chipkaart.

Doordeweeks is dat tussen - en - uur, en in het weekend mag de fiets de hele dag mee genomen worden. Voorkom Slapende Handen Tijdens Het…. Dit zijn de do's en dont's voor de fiets in de trein.

Goed om te weten:

Comments

  1. Het initiatief van de OV-Fiets een samenwerking van onder meer NS Railinfrabeheer en de Fietsersbond met een subsidie van 2 miljoen euro van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat moet het zogenaamde 'na-transport' verbeteren, met een speciale huurfiets. Op welke tijden mag ik de fiets mee nemen?

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |