New series game of thrones release date

Datum van publicatie: 11.07.2019

Netwerk of omroep. Op het oostelijke continent Essos bereidt de in ballingschap levende erfgenaam van Aerys II, Viserys Targaryen , zich voor om de kroon terug te winnen.

Sansa leidt de voorbereidingen voor de winter in goede banen in Winterfell, wanneer Bran arriveert die zijn krachten probeert uit te leggen aan haar. Ned confronteert koningin Cersei met de waarheid over Jon Arryns dood. The North Remembers. Op haar kamer verwijdert Melisandre haar halsketting, waardoor haar ware verschijning onthuld wordt: een oude vrouw die blijkbaar het vertrouwen in haar god is verloren.

Het laatste seizoen van Game of Thrones is de onvermijdelijke climax van zeven seizoenen: de levenden gaan eindelijk de strijd aan met de doden. Hij bevindt zich in Winterfell en ziet zijn vader Ned met Benjen, Lyanna en Hodor tijdens hun jeugdjaren.

Weiss hebben aangegeven dat om de hele serie te verfilmen er mogelijk acht of negen seizoenen nodig zouden zijn. Hij zal zijn zuster Daenerys uithuwelijken aan de barbaarse Dothraki-krijgsheer Khal Drogo, in ruil voor Drogo's leger.

Hij biedt Jaime een wapenstilstand aan die Cersei aanvaardt. Robb arriveert bij de Twins en biedt Walder Frey zijn excuses aan? Hierdoor ontdekt hij Koning Roberts onwettelijke zoon, Gendry.

Jaime Lannister eist antwoorden van Ned. Hij neemt ook het voorouderlijke zwaard Heartsbane mee, dat is gemaakt van Valyrisch staal. Daenerys en Tyrion proberen Cersei te overtuigen zich over te geven nu het nog kan om haar kind te redden, maar Cersei weigert en laat Missandei executeren.

Kort na zijn vertrek komt Meereen onder belegering te liggen door de vloot van de andere Slavensteden. Ondertussen houdt Koningin Cersei zich op in een versterkte burcht binnenin de stad, met Sansa en de andere dames van het hof. Daenerys ontdekt dat Yunkai een huurlingenleger herbergt, de Tweede Zonen.

In andere projecten Wikidata. Arya negeert haar missie en volgt Trant naar een bordeel, waar ze ontdekt dat hij een pedofiel is. Hij brengt haar naar het schip van Petyr Baelish, die Dontos doodt om hem het zwijgen op te leggen.

In de trailer voor Season 8 zien we welke personages aanwezig zijn bij dit grote gevecht. Sam en Gilly bereiken de Citadel in Oldtown, new series game of thrones release date. Los van de afbeeldingen die hierboven te zien zijn, met de hulp van Jojen. Bran gaat verder op zoek naar de Raaf met de Drie Ogen, heeft seizoen 8 natuurlijk ook een officile poster.

Game of Thrones Quotes

In Vaes Dothrak onthult Jorah zijn grauwschub aan Daenerys, die hem beveelt een remedie te zoeken zodat hij later kan terugkeren. Podrick, die het leger van Stannis heeft zien aankomen, waarschuwt Brienne. Het huwelijk tussen Tyrion en Sansa vindt plaats.

In kwam blogger en criticus Myles McNutt met het neologisme "sexposition" om bepaalde scnes in Game of Thrones te beschrijven. Jorah zegt dat hij een geschenk bijheeft voor haar, namelijk Tyrion. Jojen vertelt dat hij dezelfde dromen heeft als Bran en zegt dat Bran een warg is. Sansa wordt ontboden in King's Landing maar stuurt Brienne in haar plaats. Om dit te voorkomen huwelijkt Tywin Sansa uit aan Tyrion en Loras aan Cersei, ondanks de protesten van zijn kinderen.

Jon weet Orell te doden en ontsnapt.

Navigatiemenu

Euron vraagt om voor hem een vloot te bouwen zodat hij naar het Oosten kan varen en Daenerys ten huwelijk vragen om zo samen Westeros te veroveren. De Nachtkoning arriveert in het Godenwoud en doodt Theon, die Bran beschermde. Eddison keert terug in Castle Black met Tormund en diens mannen. Als gevolg doodt Drogo Viserys door een pot gesmolten goud over Viserys' hoofd te gieten.

Op de grond laat Daenerys hem verbranden door Drogon.

Theons plan om Winterfell in te nemen werkt en hij lijkt te kunnen bewijzen een ware IJzergeborene te zijn. Het zesde seizoen ging op 24 april in premire.

De volgende ochtend arriveert Jaime in Winterfell en wordt geconfronteerd met Bran. Beric en Thoros zijn van plan Arya in te ruilen voor een borgsom bij haar broer Robb. Stannis is verontwaardigd en weigert, new series game of thrones release date. Als ze naar de boom toegaan worden ze aangevallen door Wights, waarbij Jojen sterft.

Margaery Tyrell zet zich in voor de wezen van King's Landing! Hij gaat mee op expeditie achter de Muur om zijn vermiste oom Benjen op te restaurant aan water amsterdam Tyrion geeft Daenerys advies over haar nakende onderhandelingen met Cersei.

Game of Thrones seizoen 8 teaser

Het Wicht, nu met het gezicht van Jaqen, zegt dat "Jaqen" nooit bestaan heeft. Tijdens een bijeenkomst met Varys, Missandei en Grey Worm verneemt Tyrion dat Astapor en Yunkai opnieuw vervallen zijn in de slavenhandel. Sam verneemt van Daenerys dat zijn vader en broer door haar zijn geëxecuteerd.

Na een gefaalde ontsnappingspoging realiseert Jaime zich dat hij zonder zijn zwaardhand verloren is. Weiss hebben aangegeven dat om de hele serie te verfilmen er mogelijk acht of negen seizoenen nodig zouden zijn. Arya en de Jachthond zien soldaten van Frey spotten met de overblijfselen van Robb en zijn schrikwolf.

Later zegt Shae tegen Tyrion dat ze hun relatie zal stopzetten zodra hij met Sansa getrouwd is.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ze nemen Ned gevangen en doden zijn mannen.
  2. Albartus
    Hierop veroordeelt Jon hem ter dood en voert zelf de executie uit, met instemming van Stannis.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |