Ov kaart koppelen aan duo

Datum van publicatie: 16.07.2019

Brief gekregen? We adviseren je om het later nog een keer te proberen. In onderdeel 1 van de folder staan de handelingen die je moet verrichten om je studentenreisproduct op je persoonlijke ov-chipkaart te zetten.

Ik heb een fout gemaakt in mijn digitale koppelverzoek maar kan dit niet meer wijzigen. Je koppelt je studentenreisproduct aan je kaart via studentenreisproduct. Zorg dan dat je het studentenreisproduct ophaalt bij een automaat zodat je er ook mee kunt reizen. Bijvoorbeeld van je partner, vader of moeder? Je vult online je gegevens in houd het kaartnummer en einddatum bij de hand!

Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit. Na het koppelen haal je het studentenreisproduct op bij een automaat. Moet ik deze nu eerst voor een paal houden om hem te activeren. Robert B. Let op: Ben je nog niet uitgecheckt omdat je nog onderweg bent, dan kan je geen product ophalen.

Nieuwe student Met het studentenreisproduct reis je gratis of met korting met het openbaar vervoer van en naar je opleiding.

Lening of gift

Meer vragen en antwoorden. Je studenten-OV staat nu op je OV-chipkaart, staat je studentenreisproduct klaar op de ophaalautomaat. We leggen het je graag uit! Contact Contact opnemen Veelgestelde vragen Twitter. Nu met Dalvrij, een heerlijk algemeen recreatie-abonnement en zeer geschikt voor senioren die nog wat willen reizen. De mogelijke oorzaken dat het niet lukt, zijn: Je gebruikt een te oude versie van je browser: een recentere versie van je browser downloaden kan het probleem oplossen.

Alles hier post ik op persoonlijke titel, dus niet namens de NS.

Koppel het studentenreisproduct aan je OV-chipkaart Je koppelt je studentenreisproduct aan je OV-chipkaart via studentenreisproduct. Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Doorloop daarvoor deze stappen. Wacht op brief Wacht op de welkomstbrief van studentenreisproduct. Neem contact op via gebruikelijke belkosten. Ga direct naar content Sitemap Naar de homepage Naar de homepage reist met je mee.

Hoe kan dit. Dit gebeurde op basis van ov kaart koppelen aan duo persoonlijke gegevens, en op de kopien van je identiteitsbewijs en je OV-chipkaart, dubbelespoelbak?

Uw browser ondersteunt geen javascript. Uw browser ondersteunt geen javascript, ov chipkaart koppelen met duo. Waar kan ik de koppelcode invoeren? Dan kun je recht hebben op het studentenreisproduct.

Wat nu. Heb je nog geen OV-chipkaart. U kunt kiezen voor een weekabonnement of een weekendabonnement. Dit doe je bij een ophaalautomaat.

Je ziet dan het overzicht van bestellingen die klaarstaan om op te halen bij de ophaalautomaat?

Meld je aan

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Meer vragen en antwoorden. Je krijgt een bevestiging per mail. De mogelijke oorzaken dat het niet lukt, zijn: Je gebruikt een te oude versie van je browser: een recentere versie van je browser downloaden kan het probleem oplossen.

Ik heb een fout gemaakt in mijn digitale koppelverzoek maar kan dit niet meer wijzigen. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Dit kan vanaf de 15e van de maand voordat je recht op studiefinanciering ingaat. Heb je stap 1 tot en met 4 geregeld? Het recht op je studentenreisproduct vraag je aan bij DUO! Media toevoegen. Plan je reis Locaties, ov kaart koppelen aan duo.

Wijzigingen

Delen van de website kunnen hierdoor niet goed reageren. Het is inderdaad mogelijk dat je achternaam nog niet ingevuld staat. Zoek een ophaalautomaat bij jou in de buurt en haal je studentenreisproduct op. Een studenten-OV op een anonieme OV-chipkaart is dus niet ov chipkaart koppelen met duo.

Als jij deze gegevens wilt aanpassen kan dit door in te loggen bij Mijn DUO en hier de wijzigingen door te voeren. Dan kun je die gebruiken om je studentenreisproduct aan te koppelen. Onthoud mijn gegevens.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |