Sauna wellness bon primera

Datum van publicatie: 03.07.2019

Geldigheid: De Nederlandse Sauna Cadeaubon is geldig tot 1 jaar na uitgiftedatum. Cadeauverpakking:  De Giftforyou waardebonnen worden verpakt in een luxe geschenkdoos. Geldigheid: De Treatwell Giftcard is tot 1 jaar na de aankoopdatum geldig.

En die ander verwen je met een Treatwell Giftcard. Wij zochten het uit en zetten alle 10 wellness cadeaubonnen op een rij. Om dit product te mogen bestellen, moet je 18 jaar of ouder zijn. Read More. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Hoe te besteden: De Gezondheidsbon kan in één keer of in delen worden besteed.

Aanbiedingen ontvangen. Geldigheid: De Giftforyou waardebonnen zijn geldig tot 2 jaar na uitgiftedatum. De Giftcard kan je inleveren bij de onderstaande wellnessresorts:. Je kan kiezen uit de onderstaande 6 Bongo wellness cadeaubonnen :. Betreft: Wellness Giftcard. Hoe te besteden: De Treatwell Giftcard kan in n keer of in delen worden besteed, sauna wellness bon primera.

Deze luxe wellnesslocaties beschikken over een zo compleet mogelijk wellnesspakket: whirlpools, beautybehandelingen en massages, spendeer daar dan ook geen tijd aan.

Hoe te besteden: De cadeaubon kan in één keer of in delen worden besteed via de website van SpaOnline. Er vanuitgaande dat plastic kaarten onbeperkt geldig zijn.

Of selecteer een provincie:

Geldigheid: De Bongo wellness cadeaubon is geldig tot 2 jaar na uitgiftedatum. Kijk voor actuele inleverpunten op www. Jaar Laat je inspireren op www. Tja gekregen en je moet er maar net in de buurt wonen.

Deel dit op Facebook Twitter Google plus one. Waar te koop: De Giftforyou waardebonnen zijn online te koop en bij Primera en Bruna.

  • Henriette 1 March at Reply.
  • Wij zochten het uit en zetten alle 10 wellness cadeaubonnen op een rij. Je ontvangt de bestelling dan op de eerstvolgende werkdag.

Door De wijk Posted rating date Er vanuitgaande dat plastic kaarten onbeperkt geldig zijn. Gezocht: Wellness gastbloggers. Voor meer informatie en sauna wellness bon primera huidige aanbod cadeaus kijk je op: www. Vind jouw Primera winkel Zoek je een Primera bij jou in de buurt. Recent toegevoegde artikel en. En die ander verwen je met een Treatwell Giftcard.

Ontdek de mooiste salons en beauty locaties

Bij Douglass adviseerde de dame u een mail te sturen. Beoordelingen 3 arrow. Personaliseer je cadeau Aantal.

Door John Posted rating date Search site:   Geavanceerde zoekopdracht Ga Geavanceerde zoekopdracht. Kies eerder voor giftfor2. Terug Terug naar. Wellness cadeaubonnen overzicht.

Onze saunabon is door heel Nederland te besteden

Maar uiteraard ga ik het even navragen want bij een aantal aanbieders staat 1 jaar geldigheid nog steeds vermeld. Misschien ken je de sauna cadeaubon nog in het oranje thema. Bekijk de website om alle locaties te zien.

Bekijk eerst de website en zie of er een north sea jazz vrijdag bij zit waar diegene die jij de SpaOnline Cadeaubon geeft vast wilt verzilveren.

Een Dagje Wellness is sauna wellness bon primera manier om lekker op te laden! Ik hoop je hierbij voldoende te hebben genformeerd. Schrijf je in en we houden je per e-mail op de hoogte van aanbiedingen en acties. Top 5 Zakelijke cadeaus Primera Keuze cadeaukaart Bol.

De redactie van Wellness Spots heeft het internet afgespeurd en de leukste wellness cadeaus voor de feestdagen op een rij gezet. Deel dit op Facebook Twitter Google plus one, sauna wellness bon primera.

Nederlandse Sauna Cadeaubon

In de sauna's, thermen en wellnessvestigingen vind je alle ingrediënten om één of meerdere dagen heerlijk te genieten en te ontspannen in een rijke en warme omgeving. JavaScript seems to be disabled in your browser. Je ontvangt de bestelling dan op de eerstvolgende werkdag.

En belangrijk wat zijn de verschillen! Top 5 Zakelijke cadeaus Primera Keuze cadeaukaart Bol? Hoe te besteden: De Gezondheidsbon kan in n keer of in delen worden besteed.

Goed om te weten:

Comments

  1. Deze luxe wellnesslocaties beschikken over een zo compleet mogelijk wellnesspakket: whirlpools, sauna's, beautybehandelingen en massages.
  2. Wil je niet meteen kiezen?
  3. Het bedrag dat op de kaart staat is vrij besteedbaar in alle verschillende categorieën én op verschillende momenten. Toon meer Toon minder.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |