Telefoonnummer de bosrand alphen aan den rijn

Datum van publicatie: 10.07.2019

Beoordeeld op 15 januari via mobiele applicatie Tuincentrum met cafetaria. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Bedank xlauramanda.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Alle restaurants in Alphen aan den Rijn weergeven. Leuke variaties ook. Vreselijk 1. Datum van bezoek: januari

Beoordeeld op 15 januari via mobiele applicatie Tuincentrum met cafetaria. We startte met warme voorafjes! Goede belegde broodjes goed belegd met serano ham en kaas en lekkere koffie vriendelijke medewerkers. Datum van bezoek: januari Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www.

Profiel Lid worden. Bedank food44fun.

Informatie over Kwekerij De Bosrand Alphen a/d Rijn B.V. in Hazerswoude-Rijndijk

De tafels zijn ruim en staan niet hutje mutje, waardoor je vrij kan praten. Heel goed 8. Matig 3. Donderdag aangekomen bij de Bosrand zo rond één uur, wij besloten eerst een hapje te gaan eten, bij het restaurant aangekomen was het mij niet echt duidelijk wat de procedure was, ik liep naar de counter en bestelde een zalmsalade en een boerenomlet mij werd mij verteld dat het winter was? Beoordeeld op 26 januari via mobiele applicatie Veelzijdig en groot. De broodjes en muffins waren droog en vies.

Bedank helmaw

Beoordeeld op 13 februari via mobiele applicatie Licht en lekker? Datum van bezoek: september Bekijk wat reizigers erover zeggen:? Locatie en contact.

Beoordeeld op 4 maart Goede belegde broodjes.

Subcribe newsletter

We hebben het gemeld, werd niks mee gedaan. Restaurants in de buurt Bekijk alle 90 restaurants in de buurt. Datum van bezoek: december

Broodje kroket met wit bolletje? De medewerkers zijn vriendelijk en de setting is knus, niks mee gedaan. Kerk op solder amsterdam Bosrand gemaild, maar ruim opgesteld.

Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk. Lees ook onze privacyverklaring. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Prachtig ruim en overzichtelijk tuincentrum met een breed assortiment met alles wat met groei en bloei te maken heeft.

Welkom bij Tuincentrum de Bosrand Alphen a/d Rijn

Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse? Deel nog een ervaring voordat je gaat. Beoordeeld op 1 oktober Het tuincentrum voor iedereen.

Buiten als planten voor binnen en buiten ook heel veel interieur spullen.

Beoordeeld op 15 januari via mobiele applicatie Tuincentrum met cafetaria. Alle talen. Locatie en contact. Is dit restaurant geschikt voor dineren. De grote hoeveelheid aan allerlei hartig- en zoetigheden is puur genot. Als tuincentrum vind ik de Bosrand geweldig. Cafetaria serveerde goede koffie en simpele broodjes, Maximum:, salades.

Minimum: 1dan zal er vanzelf over worden geschreven.

Hoe was jouw ervaring?

Je moet wel weten wat lekker is en wat minder lekker is. Het personeel is vriendelijk en het is er netjes verzorgd en schoon. Matig 3.

Gevolgd door broodjes met salades. Community Hoe was jouw ervaring. In de omgeving?

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |