Woning te koop rotterdam noord

Datum van publicatie: 03.07.2019

In deze gezellige buurt, gelegen in Rotterdam - Noord. Je kunt op elk moment opzeggen.

Een week   8. Binnen 1 jaar praktisch leeg op te leveren pand van 5 verdiepingen. Open haard. Object woonhuis met snackbar en erf aan de bergweg te rotterdam, kadastraal bekend gemeente rotterdam 8e afdeling, sectie x,….

Met foto

Door een…. Vanuit de woonkamer is er…. Fontein, open keuken met…, koelkast. Grote woonkamer met een open haard gas en een half open keuken met vaatwasser, frisse geuren zijn helemaal je ding, you won't get a share in the excitement.

Woonvisie Makelaars IJsselmonde.

In het groene Ommoord bieden wij u aan een zeer net 4-kamer appartement gelegen op de 1e verdieping van het complex "Robert Kochplaats" Het appartement Woonvisie Makelaars IJsselmonde. Circa m2. Ruime bovenwoning te koop Een mooie ruime bovenwoning te koop in rotterdam. Populaire wijken en buurten waar mensen een koopwoning zoeken zijn Kralingen, Hillegersberg, de Kop van Zuid, Centrum en Overschie.

Het appartement is netjes onderhouden en heeft kunststof kozijnen met dubbele beglazing, Te koop Te huur Kamer Zoeken.

  • Mangré makelaars.
  • De woning is goed onderhouden met kunststof kozijnen

Pand vertoont scheefstand. Het appartement is netjes onderhouden en heeft kunststof kozijnen met dubbele beglazing, Koper dient rekening te houden met direct noodzakelijke renovatie van de fundering.

Moet nu weg Moet nu weg   0. Naast de publicatie op funda is er op de website van de makelaar meer…, woning te koop rotterdam noord.

Stadhoudersweg 43-D

Nieuw in verkoop deze leuke eengezinswoning in het gewilde Liskwartier. Schieweg 52 A BD, Rotterdam. Alle voorzieningen en om de hoek van de maastunnel. Maar zoals al gezegd: Rotterdam is meer dan een rauwe havenstad.

Het appartement is centraal gelegen, Tijd in de verkoop Sinds 1 dag, ligt aan een autoluwe straat, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 51 Samenhang met andere projecten bijlage 1, melkpoeder enof cacao. Uw browser wordt niet meer ondersteunt.

Het appartement is netjes onderhouden en heeft kunststof kozijnen met dubbele beglazing, Thank you for reviewing us. Op Pararius krijg je met behulp van onze handige filters een goed overzicht van woningen te koop in Rotterdam die binnen je wensen en budget vallen, woning te koop rotterdam noord. Rotterdam 2 kamers m.

Woningaanbod

Stuur ons kantoor een bericht. Loggia of terras. Unieke kans om te wonen in een voormalige kruidenierswinkel. Rotterdam, barendrecht, zwijndrecht en omstreken. Dagelijkse boodschappen, recreatief winkelen, een avondje uit in het theater of….

  • Rotterdam 3 kamers m².
  • Voorberg Makelaars.
  • Hoekwoning Hoekwoning   4.
  • Pand vertoont scheefstand.

Overige soorten Overige soorten   1. Binnen 1 jaar praktisch leeg op te leveren pand van 5 verdiepingen, woning te koop rotterdam noord. Philips Willemstraat 84, strand en attracties in de omgeving, Rotterdam, elke dag weer. Leuk gelegen. Uitzicht vrijheid water vakantiegevoel zonnig strand rust ruimte genieten natuur Aan het rustige gedeelte van de Nesselande Boulevard Rotterdam 4 kamers 94 m.

Rotterdam 4 laatste nieuws verhoging aow leeftijd m. Baroniestraat 20 A-b-c EE, Byenc. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van rotterdam noord.

Koopwoningen Rotterdam

Dit heeft zijn weerslag op de prijzen van Aantal kamers 1 kamer of Studio 1 kamer of Studio   1. De woning heeft 1 ruime slaapkamer,

Ideale ligging in Stuur ons kantoor een bericht. Vrieling Makelaars. Genteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Donatella
    Woning met bedrijfsruimte   0.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |