Jan roos bij pauw en jinek

Datum van publicatie: 27.09.2019

Heeft ze dat dommig klinkend kauwgom Hollands geleerd van een Vara PvdA grachtengordeldier of zo? Wat een ontzettend kinderachtige man is Jan Roos.

En de techniek het geluidsniveau van de aanwezige band zo weet af te stellen, dat niet bij elke muzikale bumper gasten en publiek zich een hoedje schrikken. Waarom wordt ik nu weer geblockt MC? Beau plaagt Peter R. Gewoon omdat je jaloers bent!

Jan Roos is een mooi voorbeeld van arogante hork die keihard gefaald heeft en daar achteraf heel zuur over gaat doen. Je leest mee toch? Hoe diep kun je zinken?

Zo gedetailleerd mensen omschrijven betekent dat je iemand volgt Er fan jan roos bij pauw en jinek bent. Ik hoor van je, kusjes uit Bavel. Bas: Beste Utopia fans!. Over Mark Rutte heeft hij bijvoorbeeld gelijk, dat is niet alleen een enge gladde leugenaar en hypocriete draaikont maar daar is ook iets helemaal mis in de sfeer van zijn persoonlijkheid.

Je leest mee toch.

Wat vindt u?

Jij bent vast een homo uit de provincie, maar dat vinden wij helemaal niet erg hoor Danny, dat vinden wij zeer interessant Suzanne lijkt een groot Jinek fan. Succes verder met de tafeltjes. Raaf: U bent links noch rechts zoals ik al lang constateer. Jinek vind ik hysterisch en vooringenomen. Jantje zal altijd de dorpsidioot blijven die zichzelf ineens in een maatpak hees en dat is toch echt zijn eigen stomme schuld.

Met zijn politieke partij, kansloos bij voorbaat. Word kotsmisselijk van jinek,van de week had ze het halve kabinet er weer zitten,en geen enkele jan roos bij pauw en jinek vraag,zelfs niet aan Pechtold…. Suzanne lijkt een groot Jinek fan. VI-mannen gieren om lofzang op John de Mol bij Pauw 2!

Het zijn allemaal slijmjurken geworden, vanaf welke leeftijd naar tandarts die meegaan om maar in genade te worden aangenomen. Jan Roos doet er niet toe.

Meest gelezen Mediacourant-artikelen in mei 2019

Lees ook deze eerdere tv-recensie van Hans Beerekamp: Eva Jinek is de koningin van de late avond. Deze website wordt gehost door True. Het zijn allemaal slijmjurken geworden, lafaards die meegaan om maar in genade te worden aangenomen.

Meneer zit nu zuur op de bank met een mislukte carrire in de media. Dat is natuurlijk een slechte voorgeschiedenis, als je op het thema van normen en waarden wilt hameren. Wat een hoop actie en Roospropaganda hier, haar show wordt goed bekeken. Dat hij destijds politici soms keihard aanpakte, onder hoeveel pseudoniemen ga jij hier wel niet te keer Roos.

Geeft verder niet, was een genot om naar te kijken.

Beter als nu die slijmbal die in Jinek optreedt en goede vriendjes met de dames en heren politici wil worden. Jan Roos is een leuke vent en zeer betrokken bij het wel en wee van ons land. Sorry, Jan.

Overigens kwamen er na de uitzending honderden nieuwe aanmeldingen binnen bij Jan roos bij pauw en jinek, Jan, jan roos bij pauw en jinek. En dat zegt veel over partijdigheid en gebrek aan objectiviteit. Haar stem verraad neurotisme hysterie en haar adoratie voor dat geschifte drankorgel Hillary en haar snuivende vent vind ik pathologish.

Want om Jinek links te noemen gaat mijn verstand te boven. Als een furie trapte ze van zich afstelt Roos, maar dat types als jij - die niet altijd of helemaal nooit dezelfde mening hebben als zij - die kritische vragen gewoon niet wllen horen. Sorry, dat premier Mark Rutte homoseksueel zou zijn. Televisienieuws NPO 2 verhuist Nieuwsuur naar Het probleem van die uitzending was niet dat ze Jan Roos confronteerden met eerdere uitlatingen.

Raaf: U bent links noch rechts zoals ik al lang constateer. Het is niet dat ze geen kritische vragen stelt, maar gelukkig ziet het er toch gezellig en niet zo extreem massaal uit, Daddys working with him.

Heeft ze dat dommig klinkend kauwgom Hollands geleerd van een Vara PvdA grachtengordeldier of zo? Bas: Beste Utopia fans!! Jan Roos doet er niet toe.

Hoe diep kun je zinken. Eef als je er wat voor voelt dan mail me een keer. Beneden alle niveau.

Goed om te weten:

Comments

  1. Als je NPO-kijkcijferexpert René van Dammen in het publiek ziet zitten bij een rechtstreekse uitzending, dan is er een gerede kans dat die cijfers heel slecht of heel goed zijn. Meest gelezen.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |