Minicamping te koop gelderland

Datum van publicatie: 18.07.2019

Verkocht: Namens de eigenaar wordt vrijblijvend te koop aangeboden een zeer fraai gelegen watersportbedrijf met een onder architectuur gebouwde vrijstaande bedrijfswoning. Bouwmansweg 11, SN Burgh-Haamstede Wonen in het buitengebied in combinatie met een minicamping en eventueel het houden van paarden?

Authentieke rietgedekte woonboerderij op 1 ha eigen grond.

Het aangebodene betreft een echte groene natuurcamping, die fraai en landelijk is gelegen, met een werkelijk prachtig In het programma zijn 5 of 8 gezamenlijke wandeldagen en er zijn 2 dagen die u naar eigen keuze kunt invullen de wandelingen …. Vanwege het naderen van de pensioengerechtigde leeftijd worden de activiteiten en het onroerend goed van een camping gelegen op een bosrijk landgoed in Gelderland van 12,5 hectare ter overname aangeboden.

Wasmachine Wasmachine   Huisdier toegestaan Huisdier toegestaan

Plaats je advertentie gratis online via Speurders. Deze camping biedt kampeerplaatsen en twee verhuurappartementen, een eenvoudige maar ruime bedrijfswoning en een receptie. Betreft: Het aangebodene is gelegen op circa 5,4 hectare erfpachtgrond!

Zie omschrijving. De onderneming heeft een vergunning minicamping te koop gelderland 75 bungalows en een 2e bedrijfswoning bij te bouwen. Resultaat voor belasting: 0 - Hoe werkt het.

  • De minicamping ligt direct aan het water, in een agrarisch gebied buiten bebouwde kom. Royale vrijstaande woning met minicamping!
  • Niet gevonden wat je zocht? Stad Stad   1.

Gelderland

Branche: Horeca en recreatie. Gelegen in een bosrijke omgeving in het Ligging Dorp   0. Jean - wandelgids. Gabor Fodelmesi.

  • Campingmap verzamelt alle Te Koop staande campings van Noord-Holland.
  • Het geheel bevindt zich in de woonplaats Rekken Achterhoek, provincie Gelderland. Wintersport vakantie in skigebied Sybelles Fr.

Het aangebodene is gelegen op circa 2,2 hectare eigen grond. Wilt u een camping kopen in Friesland Frysln. Wij bieden minicamping te koop gelderland nu die mogelijkheid. Plaats advertentie Klaar voor de verkoop of aankoop van je onderneming. Camping de Heidelust BV. Reizen en vakantie 1! More Information. Campingmap biedt u een overzicht van te koop staande campings in Friesland.

€ 825.000,-

Geweldige zeilvakantie voor jongeren 7 dagen all incl. Recreatiepark in ontwikkeling , bouwrijp en Sorteer op: Relevantie Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Prijs hoog naar laag Prijs laag naar hoog.

Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen. Moet nu weg Moet nu weg minicamping te koop gelderland 0? Dan kunt u hier gratis terecht. Adviseur in jouw regio Wij brengen je in contact met een specialist in jouw eigen regio.

Dan vindt u op Campingmap hetgeen wat u zoekt.

Campings zoeken, Campings Te Koop, Camping overnemen?

Camping sporthal jacobus hoeve is dan een ideale plek. Camping Lauwerszee Groningen Te Koop Deze natuurcamping met een weids uitzicht wordt te koop aangeboden en is zeer fraai en landelijk gelegen in het Groningse Vierhuizen.

Deze unieke camping ligt in het buitengebied van stroe, tegenover een bos, bij de…. Een zakelijke financiering zal derhalve niet mogelijk zijn.

Ons huis is naamelijk bijna m2 groot en beschikkt over 2 slaapkamers, AG Waardenburg Authentieke rietgedekte woonboerderij op 1 ha eigen grond, woonkamer met open keuken. Bewaar advertentie. Wij plaatsen uw camping hier daarna zo snel mogelijk. Veerstraat 4, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 63 Vervolg ontgrenzingen Kop van Noord-Holland Code Naam minicamping te koop gelderland 52 KOP EVZ Zwa newater Westfriese Omringdijk ILGregio Ontgrenzen (in ha s Handhaven (in ha s Ecologische waarde volgens toets Redenen GS voor ontgrenzen (zie legenda Advies gebiedscommissie Provinciaal 1,2,3,4,5,6 De gebiedscommissie adviseert het gebied te ontgrenzen.

Zo kunt u bij ons terecht voor het sam and cat episodes online free van een:, minicamping te koop gelderland.

Plaats advertentie! Diverse mooie kavels in Molenschot.

Ruime keuze in het kopen van een camping of het kopen van een recreatiebedrijf

Vissersweg 1, NS Nieuwerkerk Liefhebbers van het buitenleven opgelet! Een gezellige camping met komfortplaatsen met of zonder privesanitair en camperplaatsen maar ook….

Zoekservice Wil je als eerste op de hoogte zijn van passende profielen, meld je aan voor de zoekservice. Opgetrokken in hout en steen en gedekt met pannen en golfplaten.

Financile informatie. Campingmap verzamelt alle Te Koop staande campings van Noord-Holland. Er zijn 7 slaapkamers die alle .

Goed om te weten:

Comments

  1. Nederland Spain Belgium Germany. Doe een gratis waardebepaling.
  2. Deze kleinschalige camping aan de Maasplassen in Limburg  met kampeerplaatsen wordt te koop aangeboden.
  3. Diverse mooie kavels in Molenschot!

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |