Sixtijnse kapel tickets zonder gids

Datum van publicatie: 04.08.2019

Breng een bezoek aan de Vaticaanse Musea en Sixtijnse Kapel zonder in de wachtrij te hoeven staan! Trevi fontein 3. Ontdek de Sixtijnse kapel in je eigen tempo en volg je gids direct naar de andere hoogtepunten van de musea.

De fresco's van Michelangelo in de Sixtijnse Kapel worden alom gezien als de meest sublieme kunstwerken ooit. Bezoek eerst de Sint Pieter Basiliek, de beroemdste kerk van de wereld, met een ervaren Engelstalige gids en kom vervolgens alles te weten over de mozaïek kunst door de uitleg van een deskundige. Veelgestelde vragen Kan ik de Sixtijnse Kapel betreden?

Het Laatste Oordeel theatershow Giudizio Universale. De beste bezienswaardigheden in Rome. Met deze skip the line-tickets sla je de ellenlange wachtrijen over.

Is het mogelijk om mijn tickets te annuleren. VIP Entree: bezoek exclusief in een kleine sixtijnse kapel tickets zonder gids de Betalen in het buitenland Kapel voordat het museum officiel is geopend.

Neem deel aan de rondleiding door de Vaticaanse musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek. Snelle toegang tot de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel Snel uitverkocht. Verlanglijstje 0 Inloggen. Galleria Borghese Een privcollectie van de beste kunst.

Ja, met dit ticket krijg je toegang tot de Sixtijnse Kapel, waar je onder andere Michelangelo's beroemde fresco's kunt bewonderen. Koop je Colosseum tickets het liefst minimaal een maand van tevoren afhankelijk van seizoen zodat er een reële kans is dat je naar binnen kunt.

Michelangelo's adembenemende fresco's en geweldige kunstwerken

Bruiloften en huwelijksreizen Buitenactiviteiten Cruises, zeil- en watertochten Culturele- en thematours Cursussen en workshops Dagtrips en excursies Eten, wijn en nachtleven Helikopter- en ballonvluchten Kindvriendelijk Kustexcursies Luxereizen en speciale gelegenheden Meerdaagse en langere reizen Pretparken Privé en aangepaste reizen Shows, concerten en sportevenementen Spatours Toegangskaarten voor bezienswaardigheden Tours en bezienswaardigheden Transfers en wegtransport Unieke ervaringen Vakantie- en seizoensreizen Viator VIP-tours en Viator Exclusive-tours Wandel- en fietstochten Watersporten Winkelen en mode.

Meerdaagse en langere reizen. Beste bezoektijden. Natuur en dieren in het wild. Surfen en windsurfen. Mindervalide bezoekers en hun begeleiders krijgen gratis toegang op vertoon van geldige documentatie die de 'mindervaliditeit' aantoont. Waarom vaticaan-tickets.

  • Bij de kassa bij de ingang van het museum in Vaticaanstad zijn de rijen vaak erg lang en wachttijden van gemiddeld één uur zijn vaker regel dan uitzondering.
  • Volwassene -. Betrouwbaar, onafhankelijk en gratis!

De Sixtijnse Kapel stock? Reisgids en kaart inbegrepen! Forum Romanum 7. Villa Borghese Buy your ticket. Sixtijnse Kapel.

Related Posts

Na uw entree kunt u zolang blijven als u wenst! Wij ondersteunen populaire internationale betaalmethodes, zoals Visa, Mastercard, Paypal, Alipay en iDeal. Eenmaal bij Baseliek verzamelplek goed gevonden mbv alle mensen die toeristen willen benaderen voor een toer wisten waar we moesten zijn.

Kinderen onder de zes jaar, en mindervaliden mogen gratis naar binnen.

Waarschuwing : Wachtrijen voor de Vaticaanse musea zijn extreem kloofmachine kopen in duitsland Bewonder meesterwerken uit de oudheid tot aan….

Deze self-guided tour is ideaal voor diegenen die hun tijd willen nemen en niet worden beperkt door een rondleiding, sixtijnse kapel tickets zonder gids. Bezoek het Vaticaan na sluitingstijd met Engelstalige gis om de drukte te vermijden en de zomerse hitte te verslaan. Bekijk ervaringen met gratis annulering.

Vaticaanse musea

Klik hier om de combi tickets te reserveren. Deze documenten kunnen getoond worden bij de Special Permits' Desk of de receptie. Meer van Bracciano. Skip the line tickets Vaticaanse Musea.

  • Villa Borghese
  • Trektochten en kamperen.
  • Aanbevolen voor Rome.
  • Data selecteren.

De wereld wacht op je Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontdek reiservaringen die je echt wilt proberen? Klik hier om de combi tickets te reserveren. Betalen kan veilig en snel via onder ander iDeal, creditcard en PayPal. Galleria Borghese Een privcollectie van de beste kunst. Tours in Rome. Welke betaalmethodes ondersteunt Tiqets. Je hebt dus niet meer alleen een Colosseum toegangsticket nodig maar ook een aparte reservering, sixtijnse kapel tickets zonder gids.

Veelgestelde vragen

Unieke ervaringen. Sixtijnse Kapel. LGBT-vriendelijke tours. Met de hop on bus in Rome kun je alle bezienswaardigheden van Rome eenvoudig en snel bezoeken doordat er bij vrijwel alle populaire bezienswaardigheden haltes zijn waar je op en af kunt stappen.

Kaartje met snelle toegang voor de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel. Sixtijnse kapel - Vaticaanstad 4. Best of Vatican City.

Goed om te weten:

Comments

  1. Chandenie
    De voltooiing kostte uiteindelijk 4 jaar. Klik hier om de combi tickets te reserveren.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |