Adres glow in the dark scheveningen

Datum van publicatie: 27.09.2019

Zie je een leuk bedrijf? Attracties in de buurt Bekijk alle 46 attracties in de buurt. Gratis kans op een droomreis t.

Ook nog 10 minuten spiegeldoolhof. Wat kost de entree? Zowel de Glowgolf, als het tijd-knoppen spel, als het spiegeldoolhof waren een succes. Omdat het slecht weer was hebben we binnen maar wat vermaak gezocht.

Daarna hebben wij het spel Ook bevinden er zich meerdere parkeergarages op loopafstand van de Palace Promenade. In de omgeving.

Je bent er ongeveer een uurtje zoet als het rustig is. Gezellig met vrienden iets leuks doen. Winkelwagen 0. Bedankt voor je hulp. Bedank sofiek .

Ons team bestaat uit meer dan gedreven medewerkers die iedere dag klaar staan om jou de beste service te geven bij de meest populaire bedrijven.
  • We nemen je iedere dag mee aan de hand en laten je kennis maken met bijzondere hotspots bij jou in de buurt en zélfs bij die ene leuke zaak bij jou in de straat.
  • Chinese fondue in hartje Den Haag Vulcan Restaurant. Je kent ons wellicht van:.

Wij werken onder andere samen met:. Team Social Deal. Glowgolf Scheveningen. Koop dan een voucher en ga langs op het moment dat het jou het beste uit komt. Beoordeeld op 10 februari via mobiele applicatie Wat was het leuk!!!!

Beoordeeld op 10 februari via mobiele applicatie Wat was het leuk!!!. Zijn de prijzen voor deze plek of activiteit budgetvriendelijk. Hotels in de buurt Bekijk alle 24 hotels in de buurt, adres glow in the dark scheveningen. We nemen je iedere dag mee aan de hand en laten je kennis maken met bijzondere hotspots bij jou in de buurt en zlfs bij die ene leuke zaak bij jou in de straat. Type reiziger.

Wat reizigers zeggen

Leuk om een keer gedaan te hebben. Frans 1. Zorg ervoor dat je niets mist. Login Ontdek gratis.

Nu open: - Daarna hebben wij het spel. Wij hadden alle 18 holes voor ons zelf maar wanneer het druk is met veel mensen met kinderen lijkt me het niet echt leuk meer: het is aan te raden van te voren te informeren naar wanneer de rustige Nederlands GlowGolf Scheveningen.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Openingstijden & Prijzen

Leuk om een keer te doen. Leuk om een keer gedaan te hebben. Datum van activiteit: maart Dan krijg jij je aankoopbedrag terug. Dat was een goede

GlowGolf Scheveningen? Steden in de buurt Onze arrangementen maken een bezoek aan een andere stad zeker de moeite waard Delft. Hotels in de buurt Bekijk alle 24 hotels in de buurt. Beoordeeld op 8 april via mobiele applicatie Heel leuk. We mogen. OutdooractiviteitenGolfbanen. Je kent ons wellicht van:.

Sluit je gratis aan en ontdek GlowGolf Scheveningen voor een onverslaanbare prijs

Ga bijvoorbeeld lekker golfen met je verjaardagspartijtje, daarna lekker rennen in het spiegeldoolhof en genieten van limonade, taart en een cadeautje voor de jarige. Soms vonden de kinderen het een beetje spannend, maar al met al hadden ze een geweldig feest. Het was lekker rustig bij midgetgolf.

Team Social Deal. Zonder gedoe reserveren n direct gebruiken Is je oog op een leuk arrangement gevallen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |