Online zyxel modem geen internet

Datum van publicatie: 28.09.2019

Auteur: SrA-tje Laatste bericht: 25 november , Lutz. Ook word op de Reset heb ik nog niet geprobeerd omdat ik, tegen beter weten in, hoop dat het probleem zichzelf oplost.

Je kan bij wijze van proef nog een keer je oude modem aansluiten en kijken of het DSL lampje brandt. Verschillende kabels uitgeprobeerd. Auteur DiOrigino Datum TZ Zaterdag werd ik door iemand van de klantenservice gebeld en mij werd verteld dat jullie geen internet kunnen leveren op mijn adres en dat ik vandaag gebeld word om mijn contract te ontbinden.

Het treedt op als ik stream vanaf mijn lapt Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Port forwarding werkt niet meer, firmware update?

Ik ben nu klant bij een andere internet provider en wat een openbaring. En ik wil hier iedereen bedanken die snel antwoord hebben gegeven op mijn hulpvraag. Maar het was een dode mus. Alleen zichtbaar voor jou en Telfort Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Oplossing: weer met online bellen, online zyxel modem geen internet.

Aan de modem ligt het dus niet meer. Ik geef ze nog 1 kans. De combinaties is altijd de blauwe en rode draden of de oranje en witte draden aansluiten. Auteur: shoppy. Vanochtend werkte het nog gewoon en vanmiddag opeens niet meer. Vol verbazing lees ik allemaal slechte ervaringen over online.

Bij voorbaat online zyxel modem geen internet. Aansturen voor monteur m. Maar het was een dode mus. Snel vertelde de medewerker dat hij me een mail stuurt met erin de Online Servicetool die het probleem zou kunnen traceren?

Auteur: mountainmaster. Ik had tot voorkort de klantenservice nooit nodig gehad. Dat moet je dan in de slaapkamer uittesten.

Registreren

Staat je klantnummer al in je forumprofiel? Om dan eerst nog eens een 3e router te gaan proberen lijkt me eigenlijk verloren energie. Wie leest er eigenlijk de handtekening? Alvast bedankt.

Nu blijkt dat het 3de lampje de wereldbol niet rood maar groen hoort te zijn om verbinding met het internet aan te geven. Wat verandert neil diamond play me duet Probleem opgelost. Wat fijn dat mijn klacht door jullie is opgelost via klachtenkompas van de Consumentenbond.

Inmiddels is er een bevestiging gekomen dat het abonnement opgezegd is, online zyxel modem geen internet.

Wat is je klantnummer? Opgelost door Online. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Wat kan er mis zijn?

De volgende medewerker, een dame, en heb ik daarom met u de opzegging van uw abonnement besproken. Auteur: FredF. Aansturen voor monteur m? Die zal binnen een paar dagen bij je thuis komen. Kortom ik weet niet wat me te wachten staat en dit is zeer frustrerend. Auteur: I R Baboon. Helaas is het product dat u besteld heeft niet leverbaar op uw adres, online zyxel modem geen internet, de video begint te lopen en ze kunnen hun boodschap achterlaten.

Auteur: tcom.

Hoofdnavigatie

Beloofd ons dat ons abonnement direkt stopgezet wordt en we dus niet meer hoeven te betalen. Maximale bestandsgrootte: 5MB. Twee maanden zonder internet, klantenservice onbereikbaar Behalve als je aangeeft een nieuwe klant te willen worden, dan wordt je opeens wel teruggebeld!?! Ook lees ik dat op mijn adres geen Mbit internet leverbaar is terwijl ik toen ik de aansluiting aanvroeg er wel Mbit internet zou zijn op mijn adres en daar heb ik ook een contract voor aangevraagd.

Online zyxel modem geen internet ik portforwarding op de Zyxel instel werkt het niet. Kunnen jullie iets uitlezen vanaf jullie zijde. TV doet het ook nog niet, maar dat zou eventueel aan mijn nieuw doorgetrokken UTP kabel kunnen liggen waarvan de draden toch in een andere volgorde in de stekker terecht zijn gekomen dan de bedoeling is?

Goed om te weten:

Comments

  1. Huberdina
    Ze helpen je niet goed.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |