Word alleen lezen uitschakelen mac

Datum van publicatie: 27.09.2019

Methode 2 van 4: De eigenschappen van het bestand wijzigen. Gebruikers kunnen wel onderdelen kopiëren naar de aflevermap, maar kunnen de aflevermap niet openen.

Vink het vakje "Eigenaar van onderliggende containers en objecten vervangen" aan.

Machtigingen wijzigen. Lees onze privacyverklaring. Ga terug naar het tabblad. Sinds de upgrade van DSM 3. Klik op. Klik op een gebruiker of groep in de kolom 'Naam' en kies vervolgens een bevoegdheid uit het venstermenu. Alleen schrijven: Hiermee wordt de map een aflevermap.

Op Windows staan flair abonnement cadeau doen bestanden op een andere plek, returned to Cambridge to receive his MA. Klik indien nodig op het hangslot  om het te ontgrendelen en typ vervolgens de naam en het wachtwoord van een beheerder. Klik met rechts op het bestand waar je de eigenaar van wilt worden en selecteer "Eigenschappen". Vink het vakje "Eigenaar van onderliggende containers en objecten vervangen" aan, word alleen lezen uitschakelen mac.

Was dit artikel nuttig.

  • Ik open het spreadsheet, werk er mee, wil het opslaan en krijg dan de melding dat het een "aleen lezen" bestand is.
  • Open het alleen-lezen bestand in Word. Krijg je een melding dat je geen rechten hebt om het bestand te openen, kijk dan op wikiHow voor artikelen om dit op te lossen.

Alleen lezen uitschakelen

Methode 4 van 4: De rechten verkrijgen over herstelde bestanden. Alleen de eigenaar van de aflevermap kan de map openen. Werk je met Windows 8, lees dan verder aan het eind van dit deel.

Log in bij Windows als administrator. Verander de naam van het bestand zodat er een nieuwe kopie wordt gemaakt met een iets andere naam. Français: enlever l'attribut Lecture seule d'un document Microsoft Word. Voer in het gedeelte 'Delen en bevoegdheden' een van de volgende stappen uit: Een gebruiker of groep toevoegen: Klik op de knop met het plusteken  onder de lijst, selecteer een gebruiker of groep en klik vervolgens op 'Selecteer'.

Als je het nog steeds niet kunt bewerken, lees word alleen lezen uitschakelen mac verder. Klik op the. Categorien: Software. Je hebt administratorrechten nodig om eigenaar te kunnen worden van een bestand waar je niet de juiste rechten voor hebt.

Dit probleem is ontstaan na de update DSM 3? Lezen en schrijven: De gebruiker kan het onderdeel openen en wijzigen?

De status Alleen-lezen van een document wissen

Methode 3 van 4: Sla het bestand op in een ander formaat. Geef het een andere naam en sla het op, bij het nieuwe bestand treed deze fout daarna niet meer op. Bij lijken de problemen zich ook alleen voor te doen op alleen office bestanden.

Door bevoegdheden in te stellen, kunt u bepalen wie bestanden op de computer kunnen weergeven en wijzigen. Als je meteen in het begin al het document niet kon openen, lees word alleen lezen uitschakelen mac verder. Alsjeblieft inloggen of registreren. Eigenaar en klik daarna op Bewerken. Toevoegen en klik daarna op de link "Een principal selecteren".

De alleen-lezen status van een werkmap wissen

Op Windows staan die bestanden op een andere plek, maar ik weet even niet precies waar! Open het alleen-lezen bestand in Word. Geavanceerd , klik je op de link "Wijzigen" bovenin het venster. Categorieën: Software. Heb je het Word bestand van internet, dan zal het starten in de Beveiligde weergave wanneer je het opent.

Welkom, probeer er dan een kopie van te maken en die te bewerken. Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Word alleen lezen uitschakelen mac how? Geen toegang: Hiermee wordt alle toegang tot het onderdeel geblokkeerd. Als je het alleen-lezen attribuut niet uit kunt zetten, Gast. Meestal is dit alles wat je hoeft te doen om een gedownload bestand te kunnen gaan bewerken. Open het beveiligde bestand in Word.

Bevoegdheden toepassen op alle onderdelen in een map of op een schijf

Index Help Zoek Inloggen Registreren. Krijg je een melding dat je geen rechten hebt om het bestand te openen, kijk dan op wikiHow voor artikelen om dit op te lossen. Français: enlever l'attribut Lecture seule d'un document Microsoft Word.

Ik gebruik Office Klik op de knop. Je kunt deze vinden in de gele balk bovenin het beveiligde document. SMF 2.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |