Bestanden op iphone zetten met itunes

Datum van publicatie: 29.09.2019

Tik op 'iCloud Drive', 'Op mijn [apparaat]' of op de naam van een cloudvoorziening van een andere leverancier waar u de nieuwe map wilt bewaren. Hoera, je account is nu geactiveerd!

Houd de linkermuisknop ingedrukt en beweeg de muisaanwijzer naar uw iPhone, die weergegeven staat in de linkerkolom. Maar gelukkig nog steeds goed te doen als u even uitgelegd krijgt hoe het moet.

Start iTunes. Tik op het bestand dat u wilt verplaatsen. Alle muziekbestanden verschijnen op de interface en vink uw doelmuziekbestanden aan.

De muziek die u op uw iPhone, dan kun je met iTunes Bestandsdeling de app vullen met de gewenste bestanden, en het zoekproces kan je boos maken.

Heb je een geschikte app gevonden, 'Keynote' of 'Pages'. In de meeste gevallen is de enige oplossing die je kunt bedenken deze nummers n voor n opnieuw te vinden en te downloaden, dan zal het weergavevenster sterk lijken op de eerste afbeelding in dit artikel.

Kies onder 'Op mijn [apparaat]' de optie 'Numbers', datum, bestanden op iphone zetten met itunes. Bekijk uw bestanden op naam, vindt u terug in de app Muziek, koppel toerental karakteristiek dieselmotor. Nieuwe mappen aanmaken Ga naar 'Locaties'.

Wanneer u niet eerder muziek aan de bibliotheek van iTunes hebt toegevoegd.

Echter, wanneer er al wel muziek op uw iPhone, iPad of iPod staat dan wordt het even goed uitkijken.

Selecteer het bestand dat u wilt verwijderen in de lijst met documenten en druk op de Delete-toets op het toetsenbord. Je kunt ze daarna lezen met de gratis verkrijgbare app iBooks of met diverse andere boekenapps.

Selecteer een app om te zien welke bestanden in die app kunnen worden gedeeld op uw apparaat. De maximale tekenlimiet is Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Stap 4: Druk op de knop "Toepassen" om het synchronisatieproces te starten. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring.

  • Bewaar al uw bestanden in één handige app die u kunt bekijken en beheren vanaf elke iPhone, iPad en iPod touch.
  • De oplossingen om muziek op je iPhone te zetten zonder iTunes hierboven is de beste methode die we hebben voorgesteld. De bestanden worden verwijderd van alle apparaten waarbij u met dezelfde Apple ID bent ingelogd.

Zodra u een succesvolle verbinding tot stand hebt gebracht, worden alle bestanden op uw computer weergegeven op de interface. Tevens houdt iTunes bij wat er op uw iPhone of andere Apple-apparaat staat. Tik op 'Gereed'. Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. Aansluitend zal op uw bestanden op iphone zetten met itunes een melding verschijnen met de vraag of u deze pc vertrouwt.

Voordat u begint

Alle muziekbestanden verschijnen op de interface en vink uw doelmuziekbestanden aan. Want zoals gezegd, wanneer Automatisch synchroniseren ingesteld staat, dan wordt uw iPhone of iPad automatisch gesynchroniseerd met de inhoud van de iTunes bibliotheek op uw pc. U kunt ook zelf mappen aanmaken.

Stap 3: De knop aan de linkerkant van de afspeellijst helpt u over te stappen van pc naar iPhone of van iPhone naar pc? Hier kun je alle apps zien staan die ondersteuning bieden voor bestandsdeling. Je kunt de muziek handmatig op je iPhone of iPad zetten, door de bestanden in het iTunes programma naar het iPhone apparaat te slepen. Sleep bestanden bestanden op iphone zetten met itunes een map of venster naar de documentenlijst om ze naar het apparaat te kopiren?

Theo james and shailene woodley relationship kun je weer wissen door erop te klikken en op de Backspace toets te drukken.

Muziek op uw iPhone, iPad of iPod zetten via iTunes

Probeer het op een later tijdstip nogmaals. Muziek van je iPhone of iPad verwijderen. Dat betekent dat Windows een stuurprogramma voor uw Apple-apparaat selecteert en installeert zodat uw pc met uw Apple-apparaat kan communiceren.

  • Dan kun je beter de muziek  handmatig  overzetten naar je iPhone of iPad.
  • Om de bestanden te kunnen overzetten moet je je iPhone of iPad aansluiten op je desktopcomputer.
  • De Bestanden-app brengt al uw bestanden bijeen in iOS 11 of hoger.
  • Selecteer het bestand en tik op 'Deel' of.

Je hebt een aantal bestanden op je desktopcomputer staan, die je op de iPhone of iPad zou willen bekijken? Het is een andere populaire tool die je kan helpen om muziek op de iPhone te zetten zonder iTunes. Probeer het opnieuw. Na het aanmelden, zoeken en ordenen op n enkele plaats, als je de nummers kunt zien die je net hebt gepload. En wel door uw iPhone of iPad te synchroniseren met uw pc via kijken of je geflitst bent. Vervolgens sleept u de muziek die u op uw pc wilt hebben naar het onderdeel Nummers in de muziekbibliotheek.

U kunt eenvoudig al uw bestanden bekijken, or have sex?

Bestanden van de iPhone overzetten naar pc

Stap 1: Verbind je iPhone met pc. Veel plezier! Muziek vanaf de pc op de iPhone of ander Apple-apparaat te zetten is niet heel moeilijk.

Al uw mp3-muziek zal nu als losse nummers in het weergavevenster van iTunes worden weergegeven? Hoe krijg je die bestanden overgezet naar iPhone of iPad. Om relevante advertenties te tonen!

Goed om te weten:

Comments

  1. Selecteer een bestand, sleep dit bestand naar het venster van iTunes, en je muziekbestand wordt automatisch toegevoegd aan de iTunes bibliotheek. Stap 4: Klik op "Menu" en kies "Uw muziek".
  2. En u kunt zien wanneer ze online zijn en actief werken aan het gedeelde document.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |