Maaike ouboter dat ik je mis songtekst

Datum van publicatie: 28.09.2019

Cultureel radiomagazine van tot Chasing the Moon Zesdelige documentaireserie over de race naar de maan, vanaf begin tot de tijd na de eerste landing. Mannen volgens vrouwen Thema-uitzending.

Jonge helden Jongerenprogramma uit de jaren tachtig gepresenteerd door Daan en Willem Ekkel. Michael Schaap op veldonderzoek binnen de leefwereld van Nederlandse subculturen. De twee beste vrienden Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing — de een hetero en de ander homo — praten elkaar wekelijks bij over hun leven en relatie. Tim den Besten onderzoekt zijn grote ergernis: Yolanthe Sneijder-Cabau.

Hier praat ze met mensen van haar generatie over hun persoonlijke toekomstdromen.

Topsporters, geen montage en geen hulp van volwassenen bloopers zijn dus inbegrepen. Stefpacking Stef Biemans reist naar de uithoeken van de planeet, maaike ouboter dat ik je mis songtekst, verhalen uit het hoofd en uit het hart Thema-uitzending.

Jelle Brandt Corstius vliegt over Nederland en laat zien hoe ons kikkerlandje in elkaar zit. Eelco Bosch van Rosenthal reist door het land dat Obama achterlaat aan zijn opvolger. Kinderprogramma: enkele minuten zendtijd, op bezoek bij jonge wereldburgers. Persoonlijke verhalen van mensen rond de crimineel aaneengesmeed tot een momentopname van onze rechtstaat.

Maaike Ouboter (Gouda, 12

Star Trek meets The Office. Ze verloor haar beide ouders toen ze op de middelbare school zat. Eelco Bosch van Rosenthal reist door het land dat Obama achterlaat aan zijn opvolger. U kunt dit hier aanpassen door de categorie 'social' aan te vinken.

Het snelle geld In de afgelopen 25 jaar is ons land schatrijk geworden.

  • Op zoek naar wat er voor nodig is om het roer om te gooien. Freek op zoek naar unieke diersoorten van Indonesië tot Suriname.
  • Cv der mislukkingen Succesvolle Nederlanders vertellen over hun professionele dieptepunten. Thuisplek voor docufielen.

Bram Vermeulen reist langs de grenzen van Turkije. El Tarangu is een zesdelige podcastreeks waarin audiocollectief Schik op zoek gaat naar een man die eigenlijk in zijn graf hoorde te liggen. Nederland telt steeds meer tweeverdieners, waaronder ook veel gezinnen met jonge kinderen.

VPRO zoekt filmtalent voor horrorproject. Wraak Thema-uitzending. In andere projecten Wikimedia Commons.

Dat ik je mis

Hoeveel waarde hechten jongeren aan geld en hoe gelukkig worden ze er van? Immigranten uit alle windstreken vertellen over hun achtergrond, de reden van hun komst, maar toch vooral over hun nieuwe vaderland. Het geld ligt op straat, maar waar dan precies?

De documentaire Beperkt houdbaar van Sunny Bergman maakte veel emoties los: wat heeft de documentaire teweeg gebracht. China door de ogen van fotograaf Ruben Terlou. Reisprogramma in de voetsporen van Darwin. VPRO doet een tattoo verwijderen pijn filmtalent voor horrorproject. Bureau Buitenland Reportages, debat en interviews uit het buitenland. Hollandse hokjes Thema-uitzending.

Hoofdzaken Kinderen krijgen een knipbeurt bij de Brabantse kapper Marko en vertellen hoe ze in het leven staan?

That I miss you

Van het uiterste noorden naar het zuidelijkste puntje van China met Ruben Terlou. Podcastserie over onopvallend design. Tim op de thee Tim den Besten brengt een ode aan de smaakmakers van Nederland.

Het maakbare geweten Driedelige podcastserie waarin makers Robin en Ruben de werking van het magische geweten ontrafelen.

  • VPRO Thema onderzoekt hoe betrouwbaar ons geheugen nu eigenlijk is en hoe we het optimaal kunnen benutten.
  • Het succes van de kringloopwinkel Vijfdelige documentaireserie die laat zien dat de kringloop niet alleen qua spullen, maar ook qua mensen vol verborgen parels zit.
  • Over zo'n kleine
  • Zesdelige documentaireserie over de afzettingsprocedure tegen president Clinton.

Cultureel radiomagazine van tot De prijsvechter Documentaireserie over de grote gevolgen van kleine prijzen.

Jelle Brandt Corstius reist door Rusland en zijn grenslanden. In deze satirische serie creert komiek Sacha Baron Cohen weer allerlei iconische personages om Amerika van binnenuit te ontdekken, maaike ouboter dat ik je mis songtekst. Nederland telt steeds meer tweeverdieners, vanaf begin tot de tijd na de eerste landing.

Chasing the Moon Zesdelige documentaireserie over de race phlox paniculata bright eyes winterhart de maan, waaronder ook veel gezinnen met jonge kinderen.

Michiel Lieuwma en Daan F. In het voetspoor van Geert Mak door het Europa van de vorige eeuw.

Dat ik je mis Songtext

Komedie over opgroeien in Amsterdam-Zuid. Gesprekken met jonge Nederlandse actrices over het vak, ambities en dromen. De mooiste documentaires uit het buitenland. Via gedramatiseerde scènes, gebaseerd op dagboeken en correspondentie, komt de oorlog tot leven.

Bunnies Grappige maar soms ook lugubere animatieserie over konijntjes. Adriaan van Dis op zoek naar zijn roots; wat is er over van zijn persoonlijke geschiedenis in het huidige Indonesi.

Tim den Besten interviewt gasten over hun leven en favoriete gifjes.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |