Van doorn makelaar utrecht

Datum van publicatie: 19.08.2019

We kennen de omgeving van Utrecht en Zeist als geen ander en kunnen u snel voorzien van een realistische waarde. Open huis en zo nog wat initiatieven. Heeft u nog geen account?

Boulevard 22 3 BN Zeist. Samengevat: slechte communicatie en ondersteuning bij eventueel voor ons lastige vraagstukken bij een lastig te verkopen woning waarbij wij het gevoel kregen een makelaar te hebben die juist niet onze belangen behartigde. Ik heb het altijd erg prettig gevonden dat ze hun afspraken goed nakomen en mij altijd bellen om mij te informeren over de bezichtigingen of zomaar over marktontwikkelingen.

Couwenhoven HL Zeist. Was te laag, hoe graag wij ook van het appartement af wilden. Voor meer informatie over Van Doorn Makelaardij kunt u terecht op de website.

Gelukkig hadden wij Bastian als van doorn makelaar utrecht aan onze zijde!!. Boulevard 22 3 BN Zeist. Datum: 16 december Door: Florian Harderwijk. Na enige tijd maanden werden wij geconfronteerd met een nieuwe makelaar van dit kantoor.

We volgden hun advies en na twee maanden was ons huis verkocht en konden we onze verhuisplannen gaan uitwerken.

Open huis en zo nog wat initiatieven. WVO Makelaars B.

Van Doorn Makelaardij

Makelaarskantoren 1  recensie. Recent aanbod Hortensialaan 46 VH Zeist. Gelukkig hadden wij Bastian als aankoopmakelaar aan onze zijde!!! Datum: 26 juli Door: Henk Blok. Bovendien zijn al onze medewerkers gecertificeerd en dat betekent kwaliteit!

  • De makelaars zijn zelf woonachtig in Utrecht en daarom zijn ze goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de stad. Datum: 01 december Door: Dhr.
  • Anthoniedijk 40 XD Utrecht.

Samengevat: slechte communicatie en ondersteuning bij eventueel voor ons lastige vraagstukken bij een lastig te verkopen woning van doorn makelaar utrecht wij het gevoel kregen een makelaar te hebben die juist niet onze belangen behartigde.

Zwarte Woud SR Utrecht? En wij hebben hen toch juist ingehuurd om ons hierin te vertegenwoordigen. Datum: 22 augustus Door: wra zeldenrijk. Dank je wel mannen. Van der Kroon.

Wie mogen we bedanken?

Professionaliteit medewerkers. Poortstraat 49 HC Utrecht Daarbij heeft hij de juiste deskundigheid in huis.

Deel deze ervaring. Was te laag, van doorn makelaar utrecht, hoe graag wij ook van het appartement af wilden. Copyright Van doorn makelaar utrecht en ervaring Door de ruime ervaring als makelaars binnen de stad Utrecht weten zij precies wat er allemaal speelt in de woningmarkt. Met name de meer agressieve houding van M maakte ons nerveus. Op zoek naar een makelaar waar u altijd naar binnen kunt lopen.

Samengevat: slechte communicatie en ondersteuning bij eventueel voor ons lastige vraagstukken bij een lastig te verkopen woning waarbij wij het gevoel kregen een makelaar te hebben die juist niet onze belangen van der horst leeuwarden occasions.

Recent aanbod

Voor meer informatie over Van Doorn Makelaardij kunt u terecht op de website. Door de ruime ervaring als makelaars binnen de stad Utrecht weten zij precies wat er allemaal speelt in de woningmarkt. Was te laag, hoe graag wij ook van het appartement af wilden.

  • We werden zeer regelmatig bijgepraat.
  • Niet enkel bij de kopers, maar ook bij Makelaar Van Doorn.
  • Flamingostraat 20 Bis SX Utrecht.
  • Alle beoordelingen Makelaardij Van Doorn B.

Niet genoeg beoordelingen. Wat is de charme van de stad. We zijn buitengewoon tevreden met de aankoopbegeleiding van Mohamed en de uitstekende communicatie met de back-office van van Doorn. Zonder enige communicatie waren wij verbonden aan M. Adresgegevens Utrecht Poortstraat waar is een roze koek van gemaakt HC.

Samengevat: slechte communicatie en ondersteuning bij eventueel voor ons lastige vraagstukken bij van doorn makelaar utrecht lastig te verkopen woning waarbij wij het gevoel kregen een makelaar te hebben die juist niet onze belangen behartigde. Mohamed hebben wij als zeer prettig ervaren in de omgang, van doorn makelaar utrecht. Tussendoor werden wij goed op de hoogte gehouden, is er veel contact en werd er ook goed met ons meegedacht.

Onze verkoopcijfers

Zij waren proactief met de verkoop van mijn appartement. Dit gevoel was al snel weg toen er aan de andere kant van de lijn gelachen werd en er gesproken werd met de volgende woorden: "ja als jullie dit niet accepteren, dan weet ik het ook niet meer. Meer weten?

Zonder enige communicatie waren wij verbonden aan M. Beoordeling geven. Het is een relatief klein kantoor waar de klant centraal staat.

Goed om te weten:

Comments

  1. Te koop.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |