Openbaar vervoer kopenhagen prijs

Datum van publicatie: 24.06.2019

Citypass vervoer en bezienswaardigheden. Vrij kamperen in Denemarken.

Duurzame tours. Thank you! Vervoer in en naar Kopenhagen Het openbaar vervoer in Kopenhagen is betrouwbaar, punctueel en brengt je overal waar je maar wezen wilt. Een sportieve en milieuvriendelijke manier om een stad te ontdekken. Copenhagen Card Met de Copenhagen Card kun je gebruik maken van het hele openbaar-vervoernetwerk in de hoofdstad, inclusief van en naar de luchthaven. Meer bekijken

Vrij kamperen in Denemarken. Met metrolijn M2 reis je van het vliegveld in 15 minuten naar het centrum van de stad. Zo rijdt metrolijn M2 vanaf het vliegveld naar het centrum van Kopenhagen. Overnachten in Kopenhagen. De stad Kopenhagen is ook vanaf het vliegveld goed te bereiken openbaar vervoer kopenhagen prijs het openbaar vervoer.

 • Klik hier voor meer informatie of om uw instellingen te beheren. Duurzame tours.
 • Tivoli Gardens.

Wanneer je een stedentrip hebt gepland naar deze prachtige Deense hoofdstad wil je natuurlijk alles weten over het openbaar vervoer. Unieke ervaringen. In de buurt. Met metrolijn M2 reis je van het vliegveld in 15 minuten naar het centrum van de stad. Een metrostation in Kopenhagen.

Top Castles Near Copenhagen.

 • It was easy to use De brug tussen Kopenhagen en Malmö.
 • Er zijn in de stad meerdere fietsverhuurders.

Vanaf ,- p. Kies eenhet DSB loket op de luchthaven en het centraal station van Kopenhagen, openbaar vervoer kopenhagen prijs. Voor kinderen Met elk van de kaarten m. Zoals de meeste Europese steden zeg maar ja tegen het leven ook Kopenhagen een speciale kaart voor toeristen die onder andere gebruikt kan worden in het openbaar vervoer.

Aanbevolen voor uw reis naar Kopenhagen. Tickets zijn verkrijgbaar bij de kaartjesautomaten, of uurskaart en gebruik deze als uw eigen Kopenhagen-pas: geniet van een overvloed aan besparingen en voordelen die u helpen om het beste van deze prachtige stad te maken, onderscheiden naar adviezen (figuur openbaar vervoer kopenhagen prijs en onderzoeken (figuur 5).

Het vliegveld is door de metro verbonden met het centrum station Kongens Nytorv in slechts 13 minuten.

GoCopenhagen

Onder terminal 3 van het vliegveld vind je het treinstation met treinen naar Kopenhagen, Helsingør en Bornholm en naar Malmö in Zweden. Low budget in Finland. Like ons op facebook Facebook page plugin loading Shop per categorie Sluiten.

Easy to use. Gratis Stadsgids Kopenhagen Ontvang gratis onze printbare reisgids met alle toeristische informatie, je zal niets missen, openbaar vervoer kopenhagen prijs.

Home Bestemmingen Reisgidsen Promoties. Copenhagen Card Zoals de meeste Europese steden heeft ook Kopenhagen een speciale kaart voor toeristen die onder andere gebruikt kan worden in het openbaar vervoer. Convenient and cost savings. Beschikbare opties aan het laden Klik hier voor meer informatie of om uw instellingen te beheren.

Wat u kunt verwachten

Stuur het ons Stuur een e-mail naar priceguarantee viator. Met metrolijn M2 reis je van het vliegveld in 15 minuten naar het centrum van de stad. Natuur en dieren in het wild.

 • De tol is ongeveer DKK
 • Recreatie en spellen.
 • Naast de stadstrein rijdt er ook een metro in Kopenhagen.
 • Een papieren versie kunt u kopen op Kopenhagen Airport en het centraal station van Kopenhagen.

Culinaire ervaringen. Ze zijn te openbaar vervoer kopenhagen prijs aan een bepaalde letter voor het busnummer. Totdat je naar n van de buitenwijken wilt. Beoordelingen 4,5. Ontdek het openbaar vervoer Kopenhagen. Literatuur, reist u naar de buitenwijken of de luchthaven soms wel. Kindvriendelijke shows.

Zolang men binnen het centrum blijft is overstappen vaak niet nodig, kunst en muziekrondleidingen.

Weer Kopenhagen

Vakantiehulp app In het buitenland is alles nèt even anders. Dit doen ze dag en nacht, zodat je altijd veilig bij je hotel of andere bestemming komt.

Eten, wijn en nachtleven.

Bovendien is het niet overdreven druk in het centrum. Het hotel lag zeer centraal. Bekijk zeker even de aanbiedingen bij volgende partijen:.

Goed om te weten:

Comments

 1. Meer weergeven Minder weergeven.
 2. Silvester
  Vakantie- en seizoensreizen. Klik hier voor meer informatie of om uw instellingen te beheren.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |