Putty van painting the past

Datum van publicatie: 27.09.2019

Kleuren De Rustic verf is verkrijgbaar is 9 sobere tinten, geïnspireerd door vergrijsde aardnuances, gewassen linnen en gebleekt drijfhout; te weten: Monument Grey, Khaki, Slate, Putty, Pepper, Pewter en de nieuwste kleuren Olive, Driftwood en Mist. Painting the Past assortiment Verf: Matt Emulsions — matte muur verf met extra veel krijt Rustic — watergedragen muurverf met toevoeging van marmerpoeder. Voorbehandeling Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog en stofvrij is.

Putty, een lichtgrijze variant van Painting the Past muurverf , behoort tot een matte collectie. Bevalt de kleur van de tester, dan weet u dat u een groter blik kunt bestellen. Vraag bij onze klantenservice of het artikel in de showroom gepresenteerd staat.

Painting the Past Putty kunt u bestellen in een verfblik van 2,5L of in een proefpotje van 60mL. Door de toevoeging van het marmerpoeder kunnen er sneller krasjes ontstaan. Kleuren De Rustic verf is verkrijgbaar is 9 sobere tinten, geïnspireerd door vergrijsde aardnuances, gewassen linnen en gebleekt drijfhout; te weten: Monument Grey, Khaki, Slate, Putty, Pepper, Pewter en de nieuwste kleuren Olive, Driftwood en Mist.

Ook is deze verf niet geschikt voor wanden in keukens en badkamers die regelmatig schoongemaakt worden.

Hierin kunt u o. Voorbehandeling Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog en stofvrij is. Dit artikel in de winkel bekijken. Natuurlijk is hierbij nog steeds nodig om te zorgen voor een schone en - voor zover mogelijk - stofvrije ondergrond, putty van painting the past.

Dan is het bestellen van de kleurkaart Rustic van Painting the Past wellicht een idee. Service Wij zijn officieel dealer van Painting the Past en hebben een grote voorraad van zowel de muur- als lakverven in onze winkel.

Dit bevordert de vloeigraad voor een mooi, egaal resultaat. Beschrijving Extra informatie Brochures Beschrijving Painting the Past Rustic is een watergedragen muurverf waar marmerpoeder aan toegevoegd is. Lees meer
  • Schilder de verf op een wit stuk karton of canvas doek en bekijk bij verschillende soorten daglicht. Door deze toevoeging krijgt de verf na het drogen een zacht, streperig schaduweffect en de wanden een doorleefde en karakteristieke uitstraling.
  • Deze verf kunt u uitstekend gebruiken voor het kleuren van wanden en muren zónder enige vorm van voorbehandeling. Breng vervolgens minimaal 2 lagen, onverdund, Painting the Past Rustic aan.

Beschrijving

Over de Bongerd Meubels, accessoires, vloeren, wanden, ramen… Bij Meubelpark de Bongerd vind je altijd de nieuwste trends op het gebied van landelijk wonen en slapen. Service Wij zijn officieel dealer van Painting the Past en hebben een grote voorraad van zowel de muur- als lakverven in onze winkel. Door ons brede aanbod vind je bij ons altijd de stijl die het beste bij je past. Werk je kruiselings dat krijg je een wolkeffect. Het kan zijn dat u na het bekijken van de kleurkaart twijfelt over de juiste kleur of dat u het moeilijk vindt de kleur te bepalen aan de hand van het kleine vakje op de kleurkaart.

Categorien Toon filter Verberg filter. De Futura blokwitter is verkrijgbaar in de maten 312 en 515 cm. Voorbehandeling Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog en stofvrij is. Met een watergedragen muurverf!

Noteer kleurnummer of kies uit kleurwijzer This field can't be Empty?

Met een speciale 10 cm brede kwast van Painting the Past breng je de verf aan in 2 lagen. Deze zijn met een licht vochtige doek te verwijderen. Werk niet onder de 5 graden Celsius.

Zo weet je zeker dat je de juist keuze maakt, putty van painting the past. Putty is net zoals alle andere kleuren uit de Matt Emulsions collectie erg makkelijk in gebruik. Batterijenweg laminaat over tegels leggen DA Kesteren Tel 48 88 55 onze openingstijden. Zorg dat de verf steeds in elkaar overloopt en vermijd kwastaanzetten.

Hierdoor is het belangrijk om de verschillen goed te kunnen zien. Verbruik 20 25 m2 per 2,5 liter Aanbrengen Met een speciale 10 cm brede kwast van Painting the Past breng je de verf aan in 2 lagen.

Dit artikel bestellen

Deze verf kunt u uitstekend gebruiken voor het kleuren van wanden en muren zónder enige vorm van voorbehandeling. Niet te hard op 1 plek wrijven ivm met lichte structuur in de verf. Het is altijd mogelijk om vlekken te verwijderen met behulp van lauw water. Met een watergedragen muurverf. Bed opmaken.

Bij alle vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers. Hierdoor is er een optimale kleurbeleving met een wonderbaarlijke hoge dekkingsgraad. Door deze krijtachtige poeder heeft elke kleur binnen deze serie een bijzonder matte en diepe uitstraling. Putty van painting the past het controleren of deze kleur Putty wel bij uw interieur past, raden wij u aan om een Painting the Past proefpotje te bestellen.

Vorstvrij bewaren. Al eeuwenlang zijn deze kleuren enorm populair door de klassieke uitstraling. Badkamer artikelen. Werk je kruiselings dat krijg je een wolkeffect. Dit artikel in de winkel bekijken.

Extra informatie

Het is verstandig de muur voor te strijken met Wall Primer van Painting the Past. Batterijenweg 19 DA Kesteren Tel 48 88 55 » onze openingstijden. Door deze toevoeging krijgt de verf na het drogen een zacht, streperig schaduweffect en de wanden een doorleefde en karakteristieke uitstraling.

Noteer kleurnummer of kies uit kleurwijzer.

Handgeschilderde kleurenkaart. De Rustic muurverf is minder geschikt voor houten meubels en in vochtige ruimtes? De Futura blokwitter is verkrijgbaar in de maten 312 en 515 cm?

Goed om te weten:

Comments

  1. Painting the Past assortiment Verf: Matt Emulsions — matte muur verf met extra veel krijt Rustic — watergedragen muurverf met toevoeging van marmerpoeder.
  2. Painting the Past assortiment Verf: Matt Emulsions — matte muur verf met extra veel krijt Rustic — watergedragen muurverf met toevoeging van marmerpoeder.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |