Restaurant de watermolen singraven b.v

Datum van publicatie: 27.09.2019

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Met veel plezier ontvangen wij u in onze oude Saksische boerderij gelegen op het Landgoed Singraven.

Bedank johnmFSI. Heerlijk wezen eten met 4 personen op een grandioze plek. De omgeving maakt onze locatie uniek in zijn soort. Wie zijn wij? Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Vlakbij Huis Singraven en midden op het landgoed kunt u ons vinden. Uitstekend Is dit een Roemeens restaurant. Wat is het Certificaat van uitmuntendheid? Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.

Tijdens onze familiereünie hebben we met een groep van 35 personen bij Restaurant Watermolen geluncht. Matig 2.
  • Restaurant De Watermolen beschikt over meerdere sfeervolle zalen. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant?
  • Datum van bezoek: juni

Huwelijksfeesten

Wij hebben gekozen voor de filet pure met rode wijnsaus. Schrijf een beoordeling. Ook kunt u overnachten in ons geheel vernieuwde rijksmonumentale woningen naast het restaurant. Is dit uw vermelding? Eeuwenlang maakten boeren hier, onder het genot van een drankje, een praatje terwijl zij wachtten op het malen van hun granen. Het eten is vrij hoog geprijsd voor wat je krijgt.

De vier bolletjes verdienen ze vooral door het uiterst vriendelijke personeel. Meer informatie! Is dit een Tsjechisch restaurant. Bezit of beheert u deze gelegenheid. Lekker gegeten en de bediening was correct.

Waarderingen en beoordelingen

Bekijk 1 hotel in de buurt Bekijk alle 21 restaurants in de buurt Bekijk alle 5 attracties in de buurt. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden?

Nederlands, Europees, Leenderweg): Moet zeggen dat het me heel goed bevallen is. Overnachten Vorstelijk overnachten in de boswachterswoningen op landgoed Singraven. Type reiziger. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Singraven Restaurant Watermolen De,

Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant? Is dit uw vermelding? Overnachten Vorstelijk overnachten in de boswachterswoningen op landgoed Singraven! Datum van bezoek: juni

Nu open: Alle tijden bekijken. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Bekijk 1 hotel in de buurt Bekijk alle 21 restaurants in de buurt Bekijk alle 5 attracties in de buurt. Waardering van reizigers. Cosmos Sterrenwacht en Planetarium. Heerlijk wezen restaurant de watermolen singraven b.v met 4 personen op een grandioze plek.

Locatie en contact. Is dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden.

Restaurant

Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten? Beoordeeld op 18 april via mobiele applicatie Prachtige locatie. Lekker gegeten en de bediening was correct.

Schiphorstdijk 4Nederland, and also treat those who are not good with goodness. Geselecteerde filters.

Goed om te weten:

Comments

  1. Gemelleerd publiek.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |