Hond wassen met azijn

Datum van publicatie: 27.09.2019

Een warme zomer, iets minder vaak stofzuigen en een wolk vlooien kan zich op je storten. Combineer met een rakel, en je bent bijna verzekerd van een streepvrije afwerking. Reinigen met azijn is het antwoord!

De voorkeur van de vlo gaat zoals eerder aangegeven uit naar huisdieren, maar bij gebrek aan beter zullen ze overspringen naar mensen. Sinds aantal dagen een vlooienplaag. Om je hond appelazijn te voeren, doe je gewoon twee keer per week een theelepel ervan in zijn waterbak. Hij slaapt in een kamer waar ook al mijn kleding, tassen en schoenen staan open kast. Het is niet wetenschappelijk bewezen dat dit helpt om van vlooien af te komen, maar de zure smaak van de azijn kan vlooien en andere parasieten afweren.

Weet jij het antwoord. Was matten, kleden en kussenhoezen of ander hond wassen met azijn regelmatig op 60 graden Celsius in de wasmachine. Ik las ook ergens anders dat mottenballen ook kunnen helpen! Nelson and C. Dat zijn de plekken waar wij er nog af en toe ntje vinden. Heb je hier zelf ook ervaring mee.

Wij maken gebruik van cookies

Ik ga alle dagen met mijn witte sokken aan door het huis. Om ze op natuurlijke wijze te doden is momenteel Ecostyle een oplossing. Als je de plaag echt niet de baas wordt, moet je eigenlijk wel overgaan op echte bestrijdingsmiddelen.

Afbeelding toevoegen. Werk buiten als je te maken hebt met levende vlooien en teken. De beste appelazijn om te gebruiken is gefermenteerd en niet gefilterd.

  • Een url mag maar 1x worden gebruikt.
  • Verras me!

Nou dat valt wel mee, ik heb het van de dierenarts Imca. Wij hebben nu ongeveer een maand last van vlooien en hotel papendal arnhem niederlande werdt ik gebeten maar het ergste vindt ik dat mijn drie kinderen en man ook gebeten worden. Ik vind het zo vies, hond wassen met azijn. Niet voor honden wel voor katten? Bij mijn jonge kittens die ik dus liever geen chemisch spul geef heeft dit perfect gewerkt.

Of voeg het toe aan uw wasmiddel of tapijtreinigingsoplossing. Maak een mengsel van eucalyptus, salie of rozemarijn , venkel en krulzuring en meng dit met water. Maak een mengsel van 60 ml afwasmiddel, 2 liter water en 2 liter appelazijn. De vlooien gaan wel dood maar de eitjes niet.

Je kan dan zien of er nog vlooienpoepjes uitrollen. In ieder geval komt de vraagsteller niet van de vlooienplaag af hond wassen met azijn alleen de kat te behandelen. Dus zout is behulpzaam bij t chequen.

Meestal bijten vlooien mensen op de onderbenen, in het sokgebied, kan het met lavendel spray. Soms niks en soms 3. Heb je hier zelf ook ervaring mee.

Kijk ook op:

Er was een heel gedoe laatst over fipronil. En de silicium had ik ook nog nooit van gehoord, ga het wel uitproberen. Heel bekende verhalen,ook bij mij na twee mnd vlo bestrijding,er nog niet vanaf! Pas een beetje op met contact met andere honden.

Hond wassen met azijn is mogelijk om vlooien te vangen. Alleen jammer dat de meeste honden huid klachten krijgen van zwitsal of andere producten voor mensen een hond heeft een andere ph waarde dan wij en heeft dus een ander product nodig.

De volwassene vlo zeg maar! Afwasmiddel  is gemaakt om vet te verwijderen, wat gebeurt er? Een hond wassen met een baby shampoo, in wezen is het een ontvetter. Nelson and C, hond wassen met azijn. Geen azijn, geen antivlooientabletjes oid. Toen een spuitbus gekocht tegen vlooien en het hele huis gesprayd voor we op vakantie gingen. Helpt heel goed tegen vlooien.

Weg nare geurtjes

Bedankt voor het artikel, de tips en alle reacties! Plaats de mand van je huisdier bij voorkeur op een plek zonder tapijt, bijvoorbeeld op een houten vloer of tegels.

Het ruikt wel een beetje, maar nat paarde stro helpt absoluut tegen vlooien.

Methode 3. Jullie kennen allemaal de elektrische vliegenmeppers. Varenbladeren onder kussen van honden of kattenmand helpt tegen vlooien.

Goed om te weten:

Comments

  1. De vlooien komen in het donker naar het licht,door het afwasmiddel kunnen ze niet meer weg springen en verdrinken.
  2. Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker? Als je verder goed zuigt en alle kleedjes uitklopt buiten en wast, kom je al een heel eind.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |