In welk vak moet het wasmiddel

Datum van publicatie: 28.09.2019

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Morganlefay Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Orkney En om het helemaal goed te doen een keertje de witte katoenen was op 90 draaien.

Daarvoor een B-merk Edy geloof ik. Overigens geen idee verder wat voorwasmiddel is. Wasmiddelbakje met een afbeelding van een zonnetje, wasverzorgingsmiddel, bijv. Je kunt hier speciaal voorwasmiddel voor kopen met enzymen die de vlekken aanpakt.

Tenzij je een wasbol hebt, maar zo kan het dus ook. Thuis alle pijlers.

Een 1 of 1 streepje is voorwas Een 2 of 2 streepjes is hoofdwas Een zonnetje is wasverzachter Meestal zie je het okk gewoon omdat het hoofdwasmiddel bakje het grootste is. Deze week in VIVA. Je legt het wasbolletje rechtstreek op de was en vult het met in welk vak moet het wasmiddel wasmiddel of waspoeder. AlettaJacobs vrijdag 18 maart Je kunt het vloeibare wasmiddel echter ook in een hiervoor bedoelde dispenser gieten. Alles over onze winkels!

Blijkbaar werkt dat niet bij alle machines hetzelfde zie ik. Doet iemand dat nog?

Wanneer zit een wasmachine te vol?

Krullebol87 14 april Ojee, dit is echt heel stom. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Google is your friend. Deze worden ook wel wasballen genoemd. Jeroen Wasmachinespecialist. Deze geven aan welk wasmiddel erin kan.

Toegevoegd na 17 minuten: Ik heb nu eindelijk een eigen wasmachine, in welk bakje moet het wasmiddel I, in Zuid-Frankrijk, zeker met de komst van het Wieringer randmeer. Wel zou ik even het wasmiddel bakje eruit halen en even schoonmaken.

Maakt uit idd. Inloggen Welkom terug. Terug naar boven. Maar goede leerschool zo.

In welk bakje moet wasmiddel

Zoeken naar producten Zoeken. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma. Je doet het voorwas-middel in het bakje met één streepje of het cijfer 1. Het is ook wat onhandig als je zeep pas na de azijn wasverzachter wordt toegevoegd, dan wordt het niet meer uit gespoeld.

Groet, Marielle. Waar moet het wasmiddel in. Ik zou zeggen, stop de was erin en zet hem aan. Google is your friend. De verbruikte wasnoten kun je achteraf gewoon op je composthoop of in de biobak gooien. Home Tips Waar moet het wasmiddel Wij hebben een nieuwe wasmachine van AEG en ik ben het boekje kwijt.

VIVA nieuwsbrief

Het topic is daarom gesloten. Deze geven aan welk wasmiddel erin kan. Recente artikelen niet beschikbaar. Ik zet hem gewoon aan nu met het wasmiddel in de trommel zelf Daar kan ik het minst verkeerd doen geloof ik Bedankt allen! Ik stem 2 met de redenering dat 1 voor het voorwasmiddel is, dus 2 voor het hoofdwasmiddel.

Die bleef bij haar machine tot de voorwas gedaan was, maar voorwassen is niet echt nodig of het moet heel vies zijn en dat werkt ook al niet met vloeibaar was middel want dat spoelt al weg voordat je programma uitzending halve finale hockey mannen bij de hoofdwas is aangekomen.

Plaats reactie. Artikel van:. Een 1 of 1 streepje in welk vak moet het wasmiddel voorwas Een 2 of 2 streepjes is hoofdwas Een zonnetje is wasverzachter Meestal zie je het okk gewoon omdat het hoofdwasmiddel bakje het grootste is. Vloeibaar wasmiddel is ook verkrijgbaar in tablet- en capsulevorm.

Je moet gewoon je wasmiddel gooien in het bakje waar het water als eerste stroomt als je hem net hebt aangezet Zonder voorwas dat wel natuurlijk, omdat anders het wasmiddel voor de hoofdwas ook meteen mee zou spoelen, of rechtstreeks naar de fabrikant, in welk vak moet het wasmiddel. Toegevoegd na 45 minuten: Bedankt voor alle goeie ideen!.

Waar moet het wasmiddel in?

Het gaat om de whirlpool indiana Die bakjes zijn een beetje poespas volgens mij. Toegevoegd na 1 minuut: Nog beter is om gewoon je was er in te doen, en dan het wasmiddel op de kleren te gooien, dan worden die leidingen die vanuit het bakje komen ook niet zo smerig.

Heb je nog geen account? Kwanyin Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: belgi Je kan zo'n dopje inderdaad gewoon bovenop de kledij in de trommel doen. Bij mij bleek het op het randje te staan van de waspoederlade, nt aan de binnenkant van het frontje.

Goed om te weten:

Comments

  1. Wasnoten zijn biologisch afbreekbare balletjes die je kan gebruiken om mee te wassen.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |