Gewoon wijk aan zee high tea

Datum van publicatie: 28.09.2019

AtelierBrun kookworkshop op de biologische boerderij. Zeer klantvriendelijk en gastvrij. En de high tea was heerlijk!!

Wat een gezellige "tent" is dat… ben in mijn leven al veel uit eten geweest maar mistte de bedrevenheid van personeel. Ik kom nog vaak terug! Beoordeeld op 29 april via mobiele applicatie Gezellig op zondag lunchen. Ik ben Wendy Klijn! Hoe was jouw ervaring?

Laatste gang lekker de rest sloeg nergens op. Laat een reactie achter Cancel Reply. We namen de proeferijplank. Alle restaurants in Wijk aan Zee weergeven. Er is al een borrelarrangement met een hapje vanaf 15,- euro per persoon? De bediening en de eigenaren zijn heel aardig. We komen zeker vaker terug.

Lente High Tea bij Gewoon in Wijk aan Zee

P warmerdam. Ook qua prijs ben je hier nog voor leuke bedragen klaar. Mooie locatie dus! Gewoon 7,1. Bedank Diennie. Kortom, een aanrader!

Als er ergens leuk en vriendelijk personeel is is het wel bij "Gewoon"… Eten is heerlijk en het is daar "Gewoon" echt gezellig. Bedank Randolf8. Zeer klantvriendelijk en gastvrij. Ik moet lachen. Corina 25 september at Dat kan ook Gewoon niet anders ;-!

Waarderingen en beoordelingen

AtelierBrun kookworkshop op de biologische boerderij. Erg lekker! We bestelden een 'lunchplankje' voor 2 personen. Hofstede Meerzigt in Zoetermeer, een smakelijk verhaal….

Kelly 31 maart at Ik geniet van je leuke verhalen. Bijzonder lekkere high tea tussen bijzonder mooie bloemen…? Oh ja. We vonden het dan ook niet erg om het stokje aan de volgende eigenaren over te dragen. Wat een aangename kennismaking.

Verse warme scones, vers ijs, cheesecake, caramel shortbread cookie, lemonbars, verse brownie… Wanneer Wendy voorbij komt lopen met een andere bestelling, neem ik gauw nog even een foto! Wij zijn duidelijk niet de enige, die het goed vertoeven vinden hier! Laat maar komen… Bediening supervriendelijk! Parkeren In het hele dorp kunt u gratis parkeren.

  • Datum van bezoek: mei
  • Bediening supervriendelijk!
  • Al een paar keer een high tea gehad en was altijd heerlijk!!
  • In de omgeving.

Nederlands, hebben we er enkellaarsjes fred de la bretoniere moeite mee om de lunchroom te vinden. Alle restaurants in Wijk aan Zee weergeven. Bediening is top. De sfeer is fantastisch en dit maakt het allemaal erg gezellig. Al een paar keer een high tea gehad en was altijd heerlijk!.

Meer informatie. Duits 2. Aangezien Wijk aan Zee niet groot is, Europees, gewoon wijk aan zee high tea.

Hoe was jouw ervaring?

Taal Nederlands. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. We knikken beiden enthousiast. Binnen smaakvol, knus en huiselijk ingericht met nostalgische objecten, serviezen, foto's uit de oude doos.

Personeel is vriendelijk en hulpvaardig. En zo kan ik nog wel een half uur Datum van bezoek: april Er was geen inlevingsvermogen en we werden niet serieus genomen Er word dus geen rekening mee gehouden wat de klant wil, erg klantonvriendelijk dus.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |