Immigratie en naturalisatiedienst ind openingstijden

Datum van publicatie: 29.09.2019

Kan ik na een positieve beslissing met spoed de Nederlandse nationaliteit krijgen? Afspraak maken. Voor veel landen hebt u nog wel een visum nodig.

Ik wil reizen, maar ik heb geen paspoort. Dan is uw aanvraag nog in behandeling. Op deze website vindt u ook informatie over:. Zij zullen uw situatie bekijken en beoordelen of u misschien eerder naar de ceremonie kunt gaan.

U kunt ook kijken in onze lijst met veelgestelde vragen. U kunt vragen naar de afdeling Burgerlijke Stand, team Naturalisatie.

Maak een afspraak Veelgestelde vragen Hebt u een vraag. Tegen een buiten behandeling stelling of een afwijzing van uw aanvraag kunt u bezwaar maken! We take no responsibility for the accuracy of the translation. De locaties! Het heeft geen zin om de IND te bellen, kantoren, immigratie en naturalisatiedienst ind openingstijden. Loketten, mailen of het loket te bezoeken onderhoud camper fiat ducato te vragen naar de status van uw aanvraag als de beslistermijn nog niet voorbij is, zoals Nescaf ze noemt.

Naast de voorwaarden geldt ook de eis dat u de laatste vijf jaar:. In dit geval kunt u bellen naar het gemeentelijk telefoonnummer 14

Dan kunt u een aanvraag doen voor het krijgen van de Nederlandse nationaliteit. Informatie over het gebruik van Twitter door de IND. U moet de IND bellen.

U moet wel uw paspoort en uw geldige verblijfsvergunning bij u hebben. Translate Use Google to translate this website. Bel de IND. Deze termijn mag verlengd worden met maximaal een jaar.

  • De beslissing op uw aanvraag kan zijn: dat u de Nederlandse nationaliteit krijgt of dat uw aanvraag buiten behandeling is gesteld of dat uw aanvraag is afgewezen Tegen een buiten behandeling stelling of een afwijzing van uw aanvraag kunt u bezwaar maken. Bel normale tarief.
  • Krijgt u de Nederlandse nationaliteit, dan krijgt u van de gemeente een uitnodiging voor een naturalisatieceremonie. Bijvoorbeeld wanneer u bepaalde documenten niet tijdig kunt inleveren.

Informatie over immigratie en naturalisatiedienst ind openingstijden gebruik van Twitter door de IND. Meer informatie over de documenten die u mee moet nemen, vindt u op de website van de IND. Uw verblijfsvergunning moet de hele reis geldig zijn. De burgemeester neemt uw aanvraag en stukken in en adviseert de IND. Dien een klacht in.

Kom met ons in contact

Kan ik met een geldige Nederlandse verblijfsvergunning in Europa reizen zonder visum? Naturalisatie voor ieder minderjarig kind waarvoor bij de aanvraag van de ouder ook om de Nederlandse nationaliteit wordt gevraagd.

Heeft de IND uw zaak al in behandeling genomen?

Op deze pagina vindt u een lijst met verstoringen. Vul dan het klachtenformulier in. Veelgestelde vragen Hebt u een vraag. Op deze website vindt u ook informatie over: het mee-naturaliseren van kinderen het vaststellen immigratie en naturalisatiedienst ind openingstijden aanpassen van uw achternaam bij naturalisatie het doen van afstand van uw oorspronkelijke nationaliteit en De burgemeester neemt uw aanvraag en stukken in en adviseert de IND.

Meest gestelde vragen. Via de knop 'Afspraak maken' kunt u online voor naturalisatie een afspraak maken om langs te komen in de stadswinkel.

Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) Zwolle

Hoe lang duurt het. Vraag dan een terugkeervisum aan voordat u vertrekt. Moet ik een afspraak maken? Spelregels geluidsopname. Als u deze brief heeft ontvangen, maakt u binnen 2 weken online een afspraak voor het afnemen van uw biometrie vingerafdrukken, foto en handtekening.

Maak een afspraak. Wat moet ik doen. Dan kunt u contact opnemen met het rechtstreekse wat helpt tegen stijve spieren en gewrichten in de uitnodigingsbrief. Via de knop 'Afspraak maken' kunt u online voor naturalisatie een afspraak maken om langs te komen in de stadswinkel, immigratie en naturalisatiedienst ind openingstijden.

We take no responsibility for the accuracy of the translation. De IND mag die gehele termijn gebruiken om uw aanvraag te behandelen! Kijk altijd eerst op onze website of zoek het antwoord in de veelgestelde vragen  vrdat u ons belt of mailt! Wanneer word ik uitgenodigd voor de ceremonie. De IND kan deze hele termijn gebruiken voor de behandeling van uw aanvraag.

Deel deze pagina

Heeft u nog vragen, kijkt u dan op de website van de IND  of neem  contact op. Veelgestelde vragen. Fax De IND heeft verschillende faxnummers.

Houd IND. Naturalisatie voor ieder minderjarig kind waarvoor bij de aanvraag van de ouder ook om de Nederlandse nationaliteit wordt gevraagd. Vraag dan een terugkeervisum aan voordat u vertrekt. Veelgestelde vragen Hebt u een vraag.

Goed om te weten:

Comments

  1. Maak een afspraak. Nederlander worden Optie voor de Nederlandse nationaliteit.
  2. Deze kunt u gebruiken voor het faxen van stukken die bij uw aanvraag horen.
  3. Moet ik een afspraak maken? Informatie over voorlichting.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |