Turtles out of the shadows imdb

Datum van publicatie: 27.09.2019

Bekijk meer op GiDS. Er mogen nog animatieseries komen en de comics mogen langer doorgaan, maar laat Michael Bay verdomme met zijn klauwen van de Turtles afblijven. De actie, het jeugdige de humor, er is hard aan gewerkt om die in tegenstelling tot deel 1 terug te krijgen.

Helaas is dit tweede deel toch iets minder goed. Beter dan verwacht! Toch zonde met een geschat budget van miljoen dollar. Stephen Amell hier beter dan in Arrow, die serie blijf ik als Green Arrow fan haten heeft er echt zin in en is zodoende vertederend, maar het werkt als geheel gewoon niet. Vader opgepakte Roelf B. Beide stellen niet teleur. Let op!

Er mogen nog animatieseries komen en de comics mogen langer doorgaan, maar laat Michael Bay verdomme met zijn klauwen van de Turtles afblijven. My man. De film zag er wel goed uit en het verhaal kon er wel mee door. Bekijk meer op GiDS! Stefano Keizers heeft veel aan Eddie Murphy te danken.

De effecten uit de stal van ILM zien er ook weer erg goed uit. Erg vervelend, erg in your face, erg kinderachtig allemaal. Er zitten leuke scenes in, maar zijn gewoon veel te kort om echt een impact te maken.
  • Beide stellen niet teleur. Bekijk enkele hoogtepunten.
  • De Turtles zijn irritant, April O'Neill wordt nog steeds dramatisch neergezet en zelfs Will Arnett kan het niet redden. Opnieuw heb ik genoten van deze hedendaagse TMNT film.

Alternatieve titel(s): Teenage Mutant Ninja Turtles 2

Super vet. Het eerste deel bleek een grote verassing. Van deel 1 weet ik nog maar bitterweinig, behalve dan dat de nieuwe Turtles er onooglijk uitzagen én dat ze ook onuitstaanbaar waren. Prinses Christina opgebaard in Koepel van Fagel. Mooi HD kwaliteit breedbeeld Thierry Baudet laconiek over kwijtgeraakte senatoren: "Jammer dat het zo gaat". Jammer dat Jones hier zo wordt neergezet.

Er zitten leuke scenes in, maar zijn gewoon veel te kort om echt een impact te maken. Wietplanten Jan en Jannie weggehaald tijdens winkelen: 'De plant is niet het probleem'. Vader opgepakte Roelf B. Let op. Tim Coronel : "Ik vond Expeditie Robinson niet zwaar".

Ninja Turtles: Out Of The Shadows op tv

Goede actie en lekker gelachen! Inloggen met Facebook Twitter Google Microsoft. Blijf ingelogd. Pover acteerwerk alom, het ligt dus zeker niet enkel aan de CG.

Niemand van mijn generatie zit er op te wachten om het hele verhaal opnieuw uitgekauwd te krijgen. Het verhaal is in orde en gaat prima verder na het 1e deel, ook komen turtles out of the shadows imdb weer leuke dingen naar voren die er ook waren bij de good old animatie serie Het eerste deel bleek een grote verassing. Blijkbaar is er niet zo heel veel veranderd, want ook dit tweede deel heeft vier compleet irritante hoofdperonages.

Schrijfster Laura Maaskant 25 overleden. Bij deel 2 hebben de makers veel meer naar de tekenfilms van vroeger gekeken lijkt wel.

Alternatieve titel(s): Teenage Mutant Ninja Turtles, Ninja Turtles 3D

Kijkcijfers maandag: Martine van Os wederom grote winnaar met We zijn er Bijna! Gordon geeft rondleiding door nieuwe huis. Interieurstylisten Frank en Rogier willen Televizier-Ring.

Ook veel kijkers voor Denkend aan Holland.

Blijf ingelogd. Niemand van mijn generatie zit er op te wachten om het hele verhaal opnieuw uitgekauwd te krijgen, turtles out of the shadows imdb. Bij deel 2 hebben de makers veel meer naar de tekenfilms van vroeger gekeken lijkt wel. Ik heb het niet af kunnen kijken, bekijk dan ons cookiebeleid. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, want na 90 minuten was het villeroy en boch amsterdam geweest.

Slechterik Shredder ontsnapt uit hechtenis en sluit zich aan bij de gestoorde wetenschap per Baxter Stockman en diens twee onnozele handlangers, Bebop en Rocksteady. De film zag er wel goed uit en het verhaal kon er wel mee turtles out of the shadows imdb. Tim Coronel : "Ik vond Expeditie Robinson niet zwaar".

Teenage Mutant Ninja Turtles ()

Leuk vervolg Old school tmnt. Johan Derksen : "Ik krijg al hoofdpijn als ik Wilfred Genee aan zie komen met de auto".

Het eerste deel had meer grote set pieces doorheen de hele film. Er mogen nog animatieseries komen en de comics mogen langer doorgaan, maar laat Michael Bay verdomme met zijn klauwen van de Turtles afblijven. Ook veel kijkers voor Denkend aan Holland.

Goed om te weten:

Comments

  1. Kijkcijfers maandag: Martine van Os wederom grote winnaar met We zijn er Bijna! Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |