Asterix en obelix en de vikingen

Datum van publicatie: 09.09.2019

De stemmen in de Nederlandse versie waren trouwens ook nog wel mooi verzorgd. Volgens het hoofd van de Vikingen, omdat angst hen vleugels heeft gegeven.

Hele leuke film. De film staat op een DVD-5 enkellaags , dus geen laagwisseling. Blijf ingelogd. Incidenteel is een compressiefoutje te vinden in de achtergrond. Wat mij betreft een aanrader.

In het geheim bevestigt Cryptograf vooraf een touw aan Hippix. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Er zat niet zoveel humor in, de grappige uitspraken van de onwetende Obelix miste ik toch wel een beetje. Verhaal is maar gewoon. Asterix en de Noormannen. Enmaal per jaar schrijft deze een brief en deze keer wordt hem gevraagd om zich te ontfermen over zijn zoon Hippix. Namen zijn echter een punt van discussie in Nederlandstalig Asterix-land.

In het favoriete dorp van Gallië is iets bijzonders gebeurd. Maar dat valt niet mee, helemaal niet als de jongen door de Vikingen wordt ontvoerd. Mwa, mijn minst favoriete Asterix blijft toch wel Asterix de Galliër.
  • Als Hippix wordt ontvoerd door de Vikingen, moeten Asterix en Obelix hem kosten wat kost vinden. Van het zeil en de mast van het Vikingschip maakt hij een hangglider en gebruikt deze om Abba te redden.
  • Stefan Fjeldmark, Jesper Møller.

Het is gemaakt door de Deense firma A. Er wordt die avond nog een feest georganiseerd ter ere van de nieuwe tijdelijke dorpsbewoner maar de sfeer kan de jonge snaak niet bekoren. In het gevecht dat ontstaat tonen de Noormannen geen enkel teken van angst voor de twee Galliërs, hoewel ze verpletterend verslagen worden.

Ze kennen nu eindelijk angst en wat meer is, Hippix is van zijn angst verlos waardoor hij nu een echte man is geworden. Film die ook 'Blub!

Albert Uderzo was echter tegen dit idee. Voor uur besteld, morgen in huis. Asterix en de Vikingen Astrix et les Vikings is een animatiefilm uit gebaseerd op de Asterix -stripreeks. De surroundspeakers worden intensief in split-surround stereo gebruikt voor omgevingsgeluiden en vele speciale effecten, asterix en obelix en de vikingen. Sneaker     Sneaker     Jim spreekt de stem van Astrix niet in maar van Hippix.

Ook had de film beter Astrix en de Noormannen kunnen heten i.

Vrienden die dit leuk vinden:

Asterix blijft ten alle tijde leuk, maar ik vond deze toch wat aan de matige kant. Beeld: , Geluid: Dolby Digital 5. Dat klopt niet. Zie de bewerkingsgeschiedenis aldaar.

Beeld en geluid van deze uitgave zijn prima in orde. Ik heb voor de franse uitgave gekozen. De surroundspeakers worden intensief in split-surround stereo gebruikt voor omgevingsgeluiden en vele speciale effecten.

Wachtwoord vergeten. Lagomorph     Bedankt. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam.

Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Zo is bijv. Martin Wichmann. De beproeving van Obelix

Maar dat valt niet mee, totdat Hoefnix Kakofonix bewusteloos asterix en obelix en de vikingen. Replicant als Alexandre Azaria. Bakkum, Jim Jim Bakkum. Volgens de overlevering zou je namelijk van angst kunnen vliegen.

Al snel proberen hij en Kakofonix elkaar te overbluffen met hun muziek, helemaal niet als de jongen door de Vikingen wordt ontvoerd. Enmaal per fotos overzetten van iphone op laptop schrijft deze een brief en deze keer wordt hem gevraagd om zich te ontfermen over zijn zoon Hippix. Werner     Die vertaling is een verhaal appart. Anderen bekeken ook. De film zelf werd geheel met de hand getekend, en er kwam vrijwel geen computeranimatie aan te pas.

ASTERIX metalen beeldjes

De surroundspeakers worden intensief in split-surround stereo gebruikt voor omgevingsgeluiden en vele speciale effecten. De gecomponeerde muziek is erg mooi maar de liedjes zijn stom.

Het is gemaakt door de Deense firma A. Ik weet zeker dat daar genoeg ruimte voor op de DVD is, want ik ken meerdere films die meer dan 2 geluidssporen bevat.

De vertaler is al vanaf het begin hetzelfde. Samen met Asterix en de Knallende Ketel de minste in de animatiereeks, maar nog steeds wel leuk. Grootste punt waar ik me aan ergerde was de muziek, die was zo on-Asterix?

Goed om te weten:

Comments

  1. Eénmaal per jaar schrijft deze een brief en deze keer wordt hem gevraagd om zich te ontfermen over zijn zoon Hippix.
  2. De Vikingen brengen dood en verderf in elk dorp. Bij het zien van de trailer, viel me meteen op dat de animatie er erg goed uitziet.
  3. De ronde van Gallië 6.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |