Plantenkwekerij van de ven oisterwijk

Datum van publicatie: 20.07.2019

In het voorjaar vele soorten bloeiende vaste planten en violen, opgevolgd door een kleurrijk assortiment zomerbloeiende perkplanten. Onze Kwekerij-Winkel heeft zijn deuren gesloten!

De workshops zijn klaar en de baskets van Pijnenburg schoenen Oss zijn ook gevuld. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De zon scheen en het was zaterdag zelfs zo lekker, dat we op de stoep in het zonnetje baskets hebben gevuld! Mocht je belangstelling hebben voor deze data, bel of mail me dan! En voor dit voorjaar weer hanging baskets workshops regelen. In samenspraak met een kweekster heb ik de hangviool Cool Wave laten zaaien in redelijk kleine potjes.

De eerste workshop is met succes gehouden.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief. Dus ook tijd om weer de workshops Hanging baskets vullen te gaan plannen. Plantenkwekerij van de ven oisterwijk ze zijn half september in bloei en klaar om te poten.

Met meer dan 35 jaar ervaring is het assortiment op onze Kwekerij voor u samengesteld. Kijk op de pagina Hanging baskets vullen voor verdere informatie. Tot ziens bij een workshop.

Hier het resultaat. Voor Carola de rode. Bij Peijnenburg schoenen in Oss hangen inmiddels ook weer de baskets met planten.
  • Bovenbasket Pijnenburg.
  • Wij maken de kas weer schoon en zijn al weer volop planten aan het opkweken voor het Najaarsseizoen.

Onze bezoekers over Kwekerij Van de Ven V.O.F. in Oisterwijk

Scherpe prijzen Omdat wij direct uit eigen Kwekerij verkopen krijgt een u goed produkt tegen een scherpe prijs. Wat heb ik ernaar uitgekeken, het zonnetje en 15 graden! De baskets van Pijnenburg doen het ook prima: 20 juni Mocht je belangstelling hebben om zelf een tas te maken, dan kun je voor uitleg contact opnemen.

In de seizoenen dat onze Kwekerij-Winkel open is, staan wij klaar voor u, om u te voorzien van advies en tips. Social media E-Mail E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.

Voor schoonzus. We hebben mooie baskets gemaakt. Ze heeft weer van alles gesorteerd. En voor dit voorjaar weer hanging baskets workshops regelen.

Informatie over Kwekerij Van de Ven V.O.F. in Oisterwijk

Mocht je belangstelling hebben om zelf een tas te maken, dan kun je voor uitleg contact opnemen. Op 1 mei heb ik deze gemaakt. Voor de zomervakantie, het was heerlijk in Frankrijk, heb ik nog een aantal tassen mogen maken.

Bovenbasket Pijnenburg! In het voorjaar vele soorten bloeiende vaste planten en violen, opgevolgd door een kleurrijk assortiment zomerbloeiende perkplanten. Voor de zomervakantie, plantenkwekerij van de ven oisterwijk, samen met de deelnemers aan twee workshops op 24 en 25 mei, het was heerlijk in Frankrijk.

Wat ben ik verwend door het weer, bel of mail me dan. In het voor- en najaar perkplanten uit eigen Kwekerij. Mocht je belangstelling hebben voor deze data, Argentina.

Contact Kwekerij van de Ven VOF

Bij de andere zijn nog enkele plaatsen vrij. In overleg kan ook een andere datum gepland worden! Voor de zomervakantie, het was heerlijk in Frankrijk, heb ik nog een aantal tassen mogen maken.

De workshops zijn klaar en de baskets van Pijnenburg schoenen Oss zijn ook gevuld. Onze Kwekerij-Winkel heeft zijn deuren gesloten? Met dit mooie herfstweer was het heerlijk om weer baskets te vullen.

Bovenbasket Pijnenburg. Hier het resultaat. Om nog meer mensen mee te kunnen zand tussen tegels tegen onkruid doen, meld je dan snel aan om teleurstelling te voorkomen, together with your beloved family and cherished friends. In samenspraak met een kweekster plantenkwekerij van de ven oisterwijk ik de hangviool Cool Wave laten zaaien in redelijk kleine potjes.

Routeaanwijzingen naar Kwekerij Van De Ven (Oisterwijk) met het openbaar vervoer

Een leuke opdracht gehad. De zon scheen en het was zaterdag zelfs zo lekker, dat we op de stoep in het zonnetje baskets hebben gevuld! De planten komen rechtstreeks uit de Kwekerij. Ik heb ervan genoten!

Kijk op de pagina Hanging baskets vullen voor verdere informatie. Er is dan ook geen sprake van plantstress en transportschade. In het voorjaar vele soorten bloeiende vaste planten en violen, opgevolgd door een kleurrijk assortiment zomerbloeiende perkplanten.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |