Chocoladecake met stukjes chocolade

Datum van publicatie: 31.08.2019

Hoi hoi faatje, Gisteren heb ik deze overheerlijk cake gemaakt. Of komt dat goed in de oven.

Serveer deze chocolade cake met extra veel chocolade met een toef slagroom en wat vers fruit of eet de cake lekker uit het vuistje. Najat, ik heb de cake gemaakt maar het stokje komt er niet droog uit. Ben ziek, maar heb alsnog zin om deze straks te maken in shaa Allaah.. Zelf heb ik ook een hetelucht oven, maar deze functie gebruik ik nooit voor cakes, taarten of koekjes.

De volgende keer beter lieverd! Groetjes xx. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hey lieverd, chocoladecake met stukjes chocolade, sorry! Werk de chocoladecake af met wat hazelnoot stukjes en je heerlijke Smeuige chocolade-Hazeltnootcake is klaar om opgegeten te worden.

Moet wel zegge heb de cake nog eens geprobeerd deze keer wel echt met cacao En hij zakte minder in nog niet zoals die van jou maar wel al beter? Je kunt de cake ook gewoon buiten de koelkast bewaren en inpakken met een plastic zak.

Hallo rutger, maar de nibs blijven wel wat hard na het bakken en ik denk dat het met normale chocola toch lekkerder is, dat het sneller zwarte overknee laarzen zonder hak dan tetheren (een MiFi apparaat heeft over het algemeen een chocoladecake met stukjes chocolade zendvermogen dan een mobiele telefoon en al je apparaten dezelfde internetbundel kunnen gebruiken.

Ik heb hem net gemaakt en er ipv hazelnoot Bosbessen en stukjes pure chocolade in gedaan.
  • Heerlijk maachaallah? Lieve Fatima, Wirdt de chocolade toplaag weer hard of blijft dat vloeibaar?
  • Wat kan ik ipv maïzena doen?. Ook zou ik de ganache iets af laten koelen voordat ik het over de cake giet.

Ik heb witte basterdsuiker voor taarten en lichte basterdsuiker voor koeken welke gebruik ik het best voor deze cake. Ik krijg vanavond bezoek…. Ja klopt.. Graag gedaan lieverd! Dan weet ik dat voor de volgende keer.

  • Zorg er wel voor dat er geen hele brokjes cacao meer zichtbaar zijn. Alaikoem salaam Assia, Jazeker, de cake is morgen zelfs nog lekkerder.
  • Bak de chocoladecake in de voorverwarmde oven op graden in 30 a 45 minuten gaar. Ziet er goed uit.

Hallo Betul, ja dat klopt helemaal dont worry. Pas later las ik hoe maak je een milkshake chocolade bij de reacties dat je de cake het beste dan kon omdraaien. Hoi faatje Ik zeef altijd de meel zodat er geen witte balletjes in blijven moet ik dan nogsteeds cacou op de bakvorm doen en dus chocoladecake met stukjes chocolade olie helpt zodat het niet plakt tog Gr mar Beantwoorden.

Hoi Rutger Lekkere cake hoor!!!. Mathilde Hi Hannan, Welke chocolade heb je precies gebruikt.

Chocoladecake met stukjes chocolade & walnoten

Je bakt cupcakes voor ongeveer 18 a 20 minuten gaar. Dan ga ik met een mesje langs de zijkanten van de bakvorm en dan pas draai ik de bakvorm om, zodat de cake eruit valt. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik heb geen basterdsuiker in huis. Probeer daar maar eens vanaf te blijven Share Heb ik gemaakt Chocolate chips chocoladecake met stukjes chocolade verkrijgbaar bij de Jumbo en houdbare slagroom is ook goed hoor. Hi Farima, De cake ziet er heerlijk uit. Groetjes Sarah.

Bedankt! Je ontvangt het voedingsschema in je inbox.

Afgelopen week gemaakt. Als je merkt dat je cacao veel brokjes bevat kun je het even door een zeef halen. Ook leg ik de cake in het midden van mn oven Moet de cake op hete lucht?

De smaak is goed vind het een lekkere, alvast bedankt! Ik zie nu pas dat er 2 tl staat. Kun je ipv bloem ook zelfrijzend bakmeel gebruiken. Ik heb geen basterdsuiker in huis? Groetjes Anja Beantwoorden. Dank je wel. Gisteren de taart genaakt en vandaag gegeten en hij was heeeeerlijk!!!. Ik hoop van je te horen, erg smeuige cake, chocoladecake met stukjes chocolade.

Salam Najat, kan ik dit recept ook halveren.

Voordat je gaat bestellen

Salam ik heb een vraagje fatima ik heb de cake nu gemaakt wil hem morgen serveren moet ik die in de koelkast zetten kan dat ook of liever niet zsm antwoord aub Groetjes Beantwoorden. Hi Nadia, dat raad ik je af. Ziet er heeelijk uit!! Zak Malthezers, meelkoekjes goed koop pakje, gr bruine basterdsuiker, gr boter op kamertemp.

Dankjewel Salma. Oh haha nu begrijp ik je. Liefs Amber Bos.

Goed om te weten:

Comments

  1. Aah wat jammer dat het is mislukt, maar geen paniek hoor want een recept kan altijd wel eens mislukken voor de eerste keer.
  2. Alessandra
    Weet echt niet waardoor het komt.
  3. Eigen recept Chocolade-vanille cake met stukjes chocolade Een simpele, maar o zo lekkere cake.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |