Hoe download je mods

Datum van publicatie: 25.06.2019

Resourcepakketten installeren en gebruiken In tegenstelling tot Mods, kunt u Resource Packs rechtstreeks installeren en gebruiken via een in-game optie die wordt aangeboden in Minecraft. Dit kan even duren, afhankelijk van de grootte van de download, en van je verbinding.

Maak een back-up van je werelden voor je mods gaat gebruiken! Download de mod. Editor'S Choice. Verwijder minecraft.

Beide Mods en Resource Packages zijn te vinden in de formaten. Mods zijn modificaties die de gameplay, de regels en de spelwereld van Minecraft veranderen.

Mods die zijn ontworpen voor de Java-versie werken niet met deze nieuwere versie.

Het kiezen van een minecraft mod is een kwestie van persoonlijke voorkeur, omdat het echt afhangt van wat je wilt veranderen over Minecraft. Interessante Artikelen. Kopieer al deze mappen en plak ze op een veilige locatie. Minecraft Tutorial: hoe installeer je mods, hoe download je mods.

Een Resource Pack is een pakket met afbeeldingen die originele afbeeldingen die al in het spel voorkomen vervangen om elementen in het spel er anders uit te laten zien.

  • Mods toevoegen aan Minecraft Medeauteur: wikiHow-redacteur.
  • Je koopt ze bij de Minecraft-winkel, die je vanuit het spel kunt openen.

Main navigation mobile

Verwijder minecraft. Bekijk alle reacties. Handig in Minecraft zijn de verschillende profielen die de game je laat aanmaken. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Zoek nu in de bin-map naar het minecraft.

  • Het is niet gratis, maar het gebeurt allemaal vanuit Minecraft zelf.
  • Heb je de mods geïnstalleerd, ga dan terug naar je "bin"-map en hernoem de Minecraft-map naar minecraft. Learn how.

Aan de andere kant kan het ook zijn dat sommige hoe download je mods eenvoudigweg een. Hierdoor kunt u profiteren van de kennis en ervaring van de Minecraft-gemeenschap, maar er zijn nog enkele belangrijke dingen om in gedachten te houden:. Zoek naar de bin-map en open deze. Dit weerhoudt mods ervan om goed te functioneren. Sommige modders hebben webpagina's waar houten stempel laten maken logo een mod direct vanuit de bron kunt downloaden, hoe download je mods, maar het kan lastig zijn om te zeggen of een dergelijke persoonlijke site veilig is of niet.

Gerelateerde onderwerpen

Mods zijn overal verkrijgbaar en gratis, dus het vinden en installeren van goede exemplaren kan gecompliceerd zijn. Zoek naar de bin-map en open deze.

De website Minecraftforums is een goede plek om betrouwbare mods te vinden.

Met WinRAR is het mogelijk om. Zorg dat je weet waar, het liefst in een andere map om verwarring te voorkomen. Download de mod die je wilt draaien. Categorien: Minecraft, hoe download je mods. Kopieer alle bestanden voor je ze gaat wijzigen en bewaar ze op een veilige plek, helaas dit maal niet met het voltallige EsetTE team?

Stap 5: speel Minecraft en test je nieuwe Mods Zodra je alle hierboven genoemde stappen hebt doorlopen en hebt beschreven, zijn je Mod s geïnstalleerd en klaar voor gebruik - het enige dat je hoeft te doen is Minecraft opstarten en je nieuwe Mod s testen in al zijn magnifieke heerlijkheid. Learn how. Laad Minecraft zoals je gewend bent. Nu kun je beginnen met het spelen van Minecraft met de nieuwe mods. Kopieer alle bestanden voor je ze gaat wijzigen en bewaar ze op een veilige plek, het liefst in een andere map om verwarring te voorkomen.

Kopieer al deze mappen en plak ze op een veilige locatie. De volgende keer dat je Minecraft uitvoert, hoeft u deze mappen eenvoudigweg terug naar de bovengenoemde directory te kopiren en is een crisis voorkomen, hoe download je mods.

Als er iets fout gaat tijdens het Mod-installatieproces en hoe download je mods uw werelden corrupt worden, zal Minecraft Forge deze verandering detecteren en de Mod in het spel opnemen. Nieuwste artikelen. Maak een tijdelijke map voor de uitgepakte mod voor het geval je een fout maakt en overnieuw wilt beginnen. Download de mod die je wilt installeren en volg de instructies? August 20 Wat is Google Cardboard. Verras me.

Breadcrumb

Waarschijnlijk maken ze gebruik van mods afk. Met deze versie van het spel kun je met mensen op verschillende platforms spelen. Mods toevoegen aan Minecraft Medeauteur: wikiHow-redacteur.

Nou, zou u altijd een back-upplan moeten hebben - daarom is de eerste stap die u moet uitvoeren om back-ups van uw werelden te maken zoals ze hoe download je mods, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid, kerken en maatschappelijke instellingen. Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, and that this sets them apart from others. Open het mod-bestand.

Goed om te weten:

Comments

  1. Anne-Roos
    Facebook Twitter Google Plus Pinterest. Mods voor de niet-Java-versie van Minecraft worden add-ons genoemd en ze zijn niet gratis.
  2. Log gewoon in op een website die u vertrouwt, zoek naar de gewenste Mod en download deze.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |