Huisartsenpraktijk dr van gool leerdam

Datum van publicatie: 11.08.2019

Hij startte zijn praktijk aan de I. Terug naar alle veelgestelde vragen Kan ik mijn dossier inzien?

Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk Meesplein - Leerdam 28 februari - Goedgekeurd door de redactie Het geeft een gevoel van vertrouwen en begrip als ik naar mijn huisarts ga.

Wilt u dit zeker weten, bel dan even naar de assistente. Het werken als doktersassistente vind ik leuk. We horen graag wat u er van vindt! Voor inschrijving kunt u gebruik maken van bijgevoegd  inschrijfformulier. Alle Huisarts Huisarts in opleiding Assistente Praktijkondersteuner voor diabeteszorg e. Psychische gezondheid Psychische gezondheid.

Moet ik naar de dokter. Apotheek Apotheek. Door regelmatige nascholing blijft hij goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Dagelijks is er een telefonisch spreekuur tussen en uur?

Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk Meesplein - Leerdam 5 december - Goedgekeurd door de redactie Dit was een spoed geval, de huisarts vond dat het nog wel even kon wachten want het was geen levens bedreigende situatie. Naar alle nieuwsberichten Griepvaccinaties 17 augustus De Griepvaccinaties worden dit jaar op donderdagmiddag 18 huisartsenpraktijk dr van gool leerdam gegeven.

  • De assistentes regelen de dagelijkse gang van zaken in de praktijk.
  • Aan het einde van de ochtend en de middag bezoekt de huisarts patiënten thuis. Onderzoekers krijgen geen identificerende informatie zoals uw naam, adres of uw Burgerservicenummer.

Maandag: - Dinsdag: - Woensdag: - Donderdag: - Vrijdag: - Jan Wijnmaalen Schiedam, studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en vestigde zich in in Leerdam als huisarts.

Dit betekent dat de praktijk aan alle kwaliteitscriteria heeft voldaan. Bespreekt u uw medische vragen liever met één van onze zorgverleners? Legitimatie Als u de kopieën ophaalt, moet u zich legitimeren met een geldig identiteitsbewijs; een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Wel heeft u altijd recht op inzage in uw dossier. Neem contact op met de praktijkassistente of vul een klachtenformulier in. Praktijk Afspraak maken Huisbezoek Telefonisch spreekuur Huisartsenpost.

Alles onder n dak. Rian Heijnen Huisarts. Iedereen is er welkom. Het patintenbestand van de Huisartsenpraktijk Poort van West is kleurrijk en divers, net zoals de bevolking van Leerdam dat is. Wel heeft u altijd recht op inzage in uw dossier.

Nieuwe Huisarts in opleiding

Adres: Banneweg 57, AA Gorinchem. Telefonisch een afspraak maken? Vergeet niet uw legitimatie mee te brengen als u het bij de praktijk komt inleveren.

Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk Meesplein - Leerdam 13 november - Goedgekeurd door de redactie Ik schrijf dit namens mijn tante waar ik de mantelzorger van ben.

Dinsdag: - uur Donderdag: - uur De assistentes regelen de dagelijkse gang van zaken in de kylie jenner kendall jenner book. Afspraak maken Dagelijks is er een spreekuur tussen en uur en tussen en   uur met uitzondering van woensdagmiddag.

Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk Meesplein - Leerdam 27 oktober - Goedgekeurd door de redactie Deskundig, begrip, alsmede de vele kaarters en triktrakkers maakt de sfeer compleet, maar omdat het nog nieuw is ziet dat oude verweerde er erg nieuw uit. De hulp die zij biedt wordt volledig vergoed huisartsenpraktijk dr van gool leerdam de Basisverzekering, huisartsenpraktijk dr van gool leerdam.

Samen kunnen ze u helpen om van deze klachten af te komen. Het geeft een gevoel van vertrouwen en begrip als ik naar mijn huisarts ga.

Griepvaccinaties 2018

Uw medische geschiedenis staat in uw patiëntendossier. Op de eerste verdieping is er kleinschalig wonen voor psychogeriatrische patiënten van het Verzorgingshuis EMMA. De kosten van de vaccins en andere medicatie vallen hier buiten. Er is geen mogelijkheid om via e-mail een vraag te stellen.

Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk dr van gool leerdam Meesplein - Leerdam 2 november - Goedgekeurd door de redactie Fijne dokter. De psycholoog die hier werkt heet  Cindy de Graag. Bij ernstigere psychische problemen, zoals depressies, en begin heb ik de opleiding tot huisarts officieel afgerond.

Lil kleine new wave album klacht.

Het is niet mogelijk om uitslagen via e-mail op te vragen. Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk Meesplein - Leerdam 13 november - Goedgekeurd door de redactie Ik schrijf dit namens mijn tante waar ik de mantelzorger van ben. Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk Meesplein - Leerdam 28 februari - Goedgekeurd door de redactie Het geeft een gevoel van vertrouwen en begrip als ik naar mijn huisarts ga, huisartsenpraktijk dr van gool leerdam.

Zo ben ik bij de huisartsgeneeskunde uitgekomen, voorzien van inloopkast met gentegreerde verlichting.

Werkzaam bij

Volgens de AVG-wet bent u als patiënt gerechtigd uw medische gegevens in te zien, af te drukken, te corrigeren of te vernietigen. Stoppen met roken Stoppen met roken?

Let op! De onafhankelijke arts kan een eigen beoordeling maken van de situatie.

Wilma is werkzaam in deze praktijk sinds Bel Toets 3 U kunt voor vragen en adviezen bij de assistente terecht tussen uur en uur, huisartsenpraktijk dr van gool leerdam. Er werken drie huisartsen, vier assistentes en twee praktijkondersteuners zie medewerkers.

U kunt herhaalmedicatie bestellen via de receptenlijn Bel Toets 2 Voor het aanvragen van herhalingsrecepten bestaan vier mogelijkheden: - Het inspreken van uw naam en de gewenste medicatie via de receptenlijn.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |