Het leven van een loser bekijk het maar film

Datum van publicatie: 27.09.2019

Bram denkt dat ie bekend word,aleen zal hij een loser blijven. Ik heb al bijna alle delen van een leven van een loser! Reviews Schrijf een review.

Boek" Julia op 21 maart "Heel leuk" Mike op 20 maart "Ik zou heel graag een leven van een loser boek willen maar ik heb er nog geen een. Heel verslavend! Goede kwaliteit Voordelige koop. Meneer Heuf geschiedenis docent. Écht een heel leuk boek! Het leven van een Loser is de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie van Jeff Kinney voor lezers vanaf 9 jaar.

Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.

Mir 22 augustus Ik raad dit product aan. Jeff Kinney Het leven van een Loser 7 - Zwaar de klos. AnnemiekeVos Rotterdam 12 september Ik raad dit product aan. Hoe bent u op het idee gekomen om de boeken te schrijven. Het is ook gemakkelijk om te lezen. Ze willen alle delen hebben.

Bedankt voor jullie aandacht. Maar het blijven leuke boeken.

Mening over het boek

Aanrader voor kids mn kinderen lezen ze met plezier. De plaatjes maken het nog plezieriger. Niets is dan ook zo fijn om even in het leven van Bram de loser te zijn. Ik Hou Van Jullie. Theo denkt alleen aan zichzelf

  • Blijf schrijven Jeff.
  • Spannend Grappig Leerzaam Mooi vormgegeven.

Jeff Kinney" Stefan Bekooy op 8 mei "heel knap????????????????. Echt een goed en grappig boek. Yfke87 Terneuzen 7 september Ik raad dit product aan. Toen wist ik dat ik hem het perfecte cadeau had gegeven. Kompimenten aan de schrijver hoor!.

Samenvatting

Jeff Kinney Het leven van een loser - Jouw leven als Loser 10, Ik doe een boekbespreking over het leven van een loser maar ik heb graag noch wat weetjes kunnen jullie me helpen? Jeffreyvandenberghe Roeselare 26 juli Ik raad dit product aan. Daar staat veel informatie over Jeff Kinney en zijn boeken.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Mijn moeder stelde dit boek voor. Bram Botermans vindt zichzelf perfect. Vond je dit een nuttige review. Dacht ik : ik nog meer boeken van deze serie lezen.

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Als ik mij verveel pak het leven van een loser ook al ben ik die vaker gelezen. In winkelwagen. Zeer geschikt voor kinderen met dyslexie. Op het groene omslag een zelfportret van Bram in zijn onderbroek die erg schrikt.

BolletjeCool 12 juli Mooi vormgegeven Grappig nice pics. Geef hem een speen en hij slaapt. Mede naar gegevens van Angelique Peters. XXX" emma polmans op 8 juni "hooooi ik hou van jullie jullie weer in algarve portugal oktober grappig:- :-D" kinou op 8 juni "meer delen" abdullah op 7 juni "Deze boeken zijn echt vet?

Kinderen vinden dit een spannend boek. Mariquita Rotterdam 21 mei Ik raad dit product aan. Lees je in 1 ruk uit. Grappig verdrietig. Het wordt makkelijk gelezen.

Lees Interacties

We wachten nu alweer op het volgende boek! Ze vinden het echt geweldig! Floepie" jo op 15 februari "ik vind het boek grappig en leuk. Ik ben aan het ruilen met een vriend vind ze heel grappig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik wil heel graag de colectie" Joep op 6 juli "Ik heb alle boeken al gelezen en ze zijn super zeker ff offline met Simon Kras, echt super!!!!!!!!!. Kado gedaan aan de kinderen. Jeff Kinney bereikt met zijn serie Het leven van een loser miljoenen kinderen.

Goed om te weten:

Comments

  1. ErikvdG Spijkenisse 13 januari Ik raad dit product aan. Hij vond het wederom weer een leuk boek in de serie.
  2. Bernardo
    EN eigenlijk ook voor ouders en grootouders

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |