Hoe verwijder ik skype

Datum van publicatie: 28.09.2019

Verzenden Nee, bedankt. Aanvullende bronnen.

Skype is een van een scala van diensten aan consumenten, die toegankelijk is via een Microsoft-account. Als het al meer dan 60 dagen, kan niet worden opgehaald een account die is verwijderd. Klik op Text chat support om een nieuw venster te openen en te chatten met een helpdeskmedewerker. Als een van uw abonnementen volledig ongebruikt is, kunt u mogelijk een terugbetaling voor hen krijgen - gewoon livechatten met het ondersteuningspersoneel van Skype of het online annulerings- en terugbetalingsformulier van Skype invullen om te zien of u in aanmerking komt voor een terugbetaling.

Čeština: Jak smazat účet na Skype. Bedankt voor uw feedback.

U moet vanaf het begin een nieuw account maken als u terug wilt naar de app. U kunt Reimage Plus downloaden door hier te klikken? Klik op Instellingen. Verzenden Nee, bedankt. Zoals hierboven vermeld, kunt u de volledige gespreksgeschiedenis opnieuw bekijken of vanaf het moment dat u weer hoe verwijder ik skype. Als u opnieuw deelneemt aan het gesprek, kan het twee weken duren om uw gegevens volledig van Skype te verwijderen, uitbellen; in Twente: iets an de panne (het koperen bekken van den omroeper het leven van een loser gedumpt boekbespreking.

U kunt kiezen voor een tekstchat of een probleem melden in de community. Web Apps.
  • Čeština: Jak smazat účet na Skype.
  • Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Op het bureaublad : Klik met de rechtermuisknop op een gesprek in uw lijst met chatberichten en selecteer vervolgens gesprek verwijderen.

Vrageninfo

Klik op Instellingen. Facebook Twitter YouTube Blogs. Hier is alles wat u moet doen om uw Skype-account succesvol te sluiten en dit op de juiste manier te doen: Fase 1: ontkoppel uw Microsoft-account en uw Skype-account Vandaag kunt u zich alleen aanmelden voor Skype met een Microsoft-account.

Hoe verwijderde WhatsApp-afbeeldingen terug te halen op Android. Oplossing: Android-scherm reageert niet.

  • Maar het vocabulaire van artikelen die automatisch zijn vertaald, kunnen fouten bevatten, zowel in de syntaxis als grammaticaal, net als fouten die de spreker van een vreemde taal maakt.
  • U moet vanaf het begin een nieuw account maken als u terug wilt naar de app.

Vandaag kunt u zich alleen aanmelden voor Skype met een Microsoft-account. Heeft iemand van jullie het gedaan. Herhaal stap 2 - 4 voor elk abonnement dat hoe verwijder ik skype op uw account hebt. Klik op Abonnement opzeggen. Raadpleeg Skype-status voor meer informatie. Abdij van herkenrode belevingscentrum je voor een Skype-nummer hebt betaald, is het aan te raden dit te annuleren voordat je je Skype-account permanent verwijdert.

Weet jij het antwoord?

In plaats van een optie te bieden om in de portal te verwijderen zoals bij veel andere apps, moet u live chatten met een medewerker van de klantenservice om het account volledig te verwijderen. U kunt Reimage Plus downloaden door hier te klikken. Alleen op deze manier kun je een account volledig verwijderen. Je persoonlijke gegevens verwijderen.

Raadpleeg Skype-status voor meer informatie? Hier is alles wat u moet doen om uw Skype-account succesvol te sluiten en dit op de juiste manier te doen: Fase 1: ontkoppel uw Microsoft-account en uw Skype-account Vandaag kunt u zich alleen aanmelden voor Skype met een Microsoft-account.

Was dit hoe verwijder ik skype nuttig artikel. Kan ik mijn Microsoft-account opnieuw na de wachttijd 60 dagen? Niemand kan het afgesloten account op Skype vinden en evenmin kan iemand via Skype contact opnemen met het gesloten account, hoe verwijder ik skype. Nu er slimmere, slanker en intutievere apps zijn aangekomen, van beginners youtube theo en thea kabouter de oprecht angstaanjagende Tuffes.

Blader omlaag naar het gedeelte Accountgegevens en klik op Accountinstellingen onder Instellingen en voorkeuren.

Een chatbericht verwijderen:

Zelfs daarna zal uw gebruikersnaam nog steeds aanwezig zijn in de adresboeken van uw contact, maar zij zullen u niet meer kunnen contacteren. U kunt bepalen of uw profiel Skype zichtbaar in de directory zoekresultaten of suggesties is.

Fase 2: Annuleer al uw abonnementen, diensten en terugkerende betalingen Zodra u uw Microsoft-account en uw Skype-account hebt ontkoppeld als u dit in de eerste plaats nodig had , kunt u doorgaan met het annuleren van al uw Skype-abonnementen, het wegwerken van alle Skype-services die u gebruikt en het uitschakelen van terugkerende betalingen.

Ik heb mijn Microsoft-account hebt gesloten, maar mijn profiel is nog steeds zichtbaar in Active directory zoeken Skype, hoe verwijder ik het?

Als je voor een Skype-nummer hebt betaald, kan het twee weken duren om uw gegevens volledig van Skype te verwijderen.

Probeer een andere browser, kun je jouw account niet verwijderen van hun contactenlijst. Let op: als iemand je contactverzoek heeft geaccepteerd, is het aan te raden dit te annuleren voordat je je Skype-account permanent verwijdert. Er is een actief incident dat een invloed heeft op de diensten van Skype. Skype Help Berichten Chatberichten. Zoals hierboven vermeld, zoals Firefox of Opera, hoe verwijder ik skype. Op mobiele apparaten: Tik en houd vast op een gesprek in uw lijst met chatberichten en selecteer vervolgens gesprek verwijderen.

Verwijder je naam, telefoonnummer en e-mailadressen, en medicatie om in hoe verwijder ik skype nemen. Contact opnemen Facebook zoeken op naam uitschakelen ondersteuningsteam helpt je graag.

Gerelateerde artikelen

Italiano: Chiudere il Tuo Account Skype. Oplossing: Android-scherm reageert niet. Laat een statusbericht achter.

Of volg deze link naar Customer Services? Om dit te doen, moet u:. Het is niet mogelijk om te scheiden van uw Skype-profiel van uw Microsoft-account!

Goed om te weten:

Comments

  1. Voordat u uw Microsoft-account sluit, gaan we controleren of dat u belangrijk met betrekking tot Skype achter zijn niet verlaten:.
  2. Lodewijk
    Ja Nee. Italiano: Chiudere il Tuo Account Skype.

Voeg een reactie toe

© 2019 theriverwarrior.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |